Από νωρίς Ανατολικά

Στη γειτονική Βουλγαρία γίνεται ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον. Η γηπεδούχος Pirin φιλοξενεί την Lokomotiv Σόφιας. Η Lokomotiv επέστρεψε στο πρωτάθλημα μετά το χειμωνιάτικο διάλειμμα φιλοδωρώντας στην έδρα της με 5 τεμάχια την Minior. Αντίθετα η Pirin έχασε με 1-0 στη Βάρνα από την Cherno More. Βαθμολογικά οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 18 βαθμούς και λογικά δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Στα ψηλά τα σκαλοπάτια η Lokomotivπου ελπίζει σε μια έξοδο στην Ευρώπη, έστω και στα προκριματικά του UEFA. Στόχος όχι και τόσο ανέφικτος αφού η Cherno More βρίσκεται 4 βαθμούς ψηλότερα και είναι αυτή που κατέχει αυτή τη θέση σήμερα. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει οι απώλειες της Lokomotiv να είναι ελάχιστες στα παιχνίδια που απομένουν.

Θέλω να πιστεύω ότι οι πρωτευουσιάνοι επέστρεψαν με πολύ πάθος και θα ρισκάρω υπέρ τους σε απόδοση 2,60. Προσοχή γιατί το ματς ξεκινά στις 15:30.

Ακόμη ένα παιχνίδι για σήμερα και τέλος. Στη Ρουμανία η Unirea ελπίζω ότι δεν θα κολλήσει πάλι στο 0-0 και θα πάρει σήμερα τη νίκη απέναντι στην Panduri. Όπως είχα γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα η Unirea είναι 2η στη βαθμολογία και διεκδικεί θέση στα προκριματικά του Ch.L. Αντίθετα η φιλοξενούμενη ομάδα είναι λίγο πάνω από τα σκαλοπάτια του υποβιβασμού. Όταν όμως χάνει ματς όπως αυτό της προηγούμενης εβδομάδας με την Τιμισοάρα στην έδρα της, τότε δεν μπορεί να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα στο Urziceni. Χαμηλά ο άσσος στο 1,60 αλλά νομίζω ότι είναι πολύ γερό σημείο.