Κάνει θραύση το A-bet’s Podcast!!!

***Update 13:45′, 14-03-09
Οι συνθέσεις στο ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ όπως δίνονται από το skysports …

Man Utd: Van der Sar, O’Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Ronaldo, Scholes, Carrick, Giggs, Berbatov, Rooney.

Liverpool: Reina, Aurelio, Carragher, Skrtel, Arbeloa, Kuyt, Alonso, Mascherano, Riera, Gerrard, Torres

Σε match poll του skysports για τον νικητή του αγώνα είχαμε μέχρι πριν λίγο τα εξής αποτελέσματα:

Man Utd – 53.7%

Liverpool – 43%

Draw – 3%

Η άποψη του a-bet.info για το παιχνίδι είναι το διπλό λόγω απόδοσης κυρίως, αλλά και για το λόγο ότι η Λίβερπουλ παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά για τον τίτλο.


***Update 11:15′, 14-03-09
Όλες οι στήλες στην θέση τους, ενώ τα Staked Picks θα δέχονται προσθήκες όπως πάντα, 24 ώρες την μέρα, 30 μέρες τον μήνα, 365 μέρες τον χρόνο!!!

Πολύ ενδιαφέρον το αγωνιστικό κυρίως πρόγραμμα του Weekend, όσο και το στοιχηματικό. Βέβαια ήδη η αρχή έγινε την Παρασκευή με τρομερή επιτυχία για τα SP του a-bet.info!!! Και η συνέχεια ευχόμαστε να είναι ακόμα καλύτερη … Ειπώθηκαν πολλά καλά και ενδιαφέροντα πράγματα στην εκπομπή του Podcast για κάποια ματς του προγράμματος. Και θα συμπληρωθούν με κάποια εμβόλιμα κείμενα με ότι νέο προκύπτει στο site και ίσως και στο forum, αν το επιτρέψει ο χρόνος. Εσείς μείνετε κλικαρισμένοι στο a-bet.info ή κατεβάστε και πάρτε μαζί σας για να ακούσετε όπου κι αν βρίσκεστε, την ενδιαφέρουσα εκπομπή του Podcast όπου συν τοις άλλοις ο Gregy επανέρχεται δριμύτερος με όλα τα τελευταία Νορβηγικά ποδοσφαιρικά νέα για την Tippeligaen που αρχίζει το Σάββατο … Έσεις πρώτοι θα το ακούσετε πρώτοι θα τα μάθετε!!!
Νάστε καλά και καλή τύχη στις επιλογές σας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *