Κάτι σας κρύβει

Σήμερα θ’ ασχοληθώ με δύο παιχνίδια Masters ATP (αντρών) και μάλιστα με ποντάρισμα υπέρ δύο Αμερικάνων που πιστεύω ότι θα μας πληρώσουν και καλά μάλιστα.

Ο πρώτος αγώνας είναι μεταξύ του 24χρονου John Isner από το Greensboro και του 29χρονου Ρώσου Marat Safin. Ο Αμερικάνος, Νο 147 της παγκόσμιας κατάταξης, τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα στο Indian Wells. Κέρδισε στον 1ο γύρο τον Βέλγο C. Rochus (ο οποίος βρισκόταν και σε εξαιρετική φόρμα) αλλά την μεγάλη έκπληξη την έκανε στον επόμενο αγώνα του αφήνoντας εκτός τουρνουά το Νο 9 του ταμπλό Gael Monfils. Μεγάλη επίδοση από το νεαρό Αμερικάνο, ο οποίος αφού έχασε το 1ο σετ στο tie break 6-7 (με 5-7 πόντους), στη συνέχεια διέλυσε τον Γάλλο 6-1 6-4. Και να μην γράψω τι απόδοση πλήρωνε αυτή η νίκη του Isner.

Σήμερα θα πρέπει να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ρώσου, o οποίος βρίσκεται βέβαια πολύ ψηλότερα στην κατάταξη, στην 25η θέση, αλλά φέτος δεν έχει καταφέρει τίποτα, σε αντίθεση με πέρυσι που τα πήγαινε μια χαρά. Από τον 1ο γύρο πέρασε άνευ αγώνα ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε (όχι και πολύ εύκολα) τον Χιλιανό Massu (6-3, 7-6).

Στην επόμενη αναμέτρηση θα πάω πάλι με Αμερικάνο. Ο 21χρονος σπυριάρης Sam Querrey, Νο 49 του κόσμου, κέρδισε τον Αργεντίνο Canas (7-6, 6-2) και μετά πολύ εύκολα τον Τσέχο Stepanek (6-4, 6-3). Οι δύο αυτές νίκες δείχνουν την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Σήμερα αντιμετωπίζει τον 24χρονο Ελβετό Stanislas Wawrinka. Ο Ελβετός βρίσκεται πολύ πιο ψηλά αφού κατέχει την 16η θέση στον κόσμο, αλλά έχει καιρό να μας δείξει κάτι αξιόλογο. Φέτος ειδικά μετράει ελάχιστους αγώνες κι ακόμη πιο ελάχιστες νίκες. Κέρδισε στον 2ο γύρο τον Ιταλό Seppi (6-1, 6-3), ενώ από τον 1ο γύρο πέρασε κι αυτός χωρίς αγώνα, αφού βρίσκεται στην 16η θέση του ταμπλό.

Θα ρισκάρω στις νίκες των Αμερικάνων. Ποντάρω πρώτα υπέρ του Isner σε απόδοση 2,10 στην StanJames και μετά υπέρ του Querrey σε απόδοση 2,10 ξανά στην StanJames.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *