Γραφω να ευχηθω …

Καιρό είχα να κάνω την εμφάνιση μου. Αλλα αυτή την φορα επιβάλλεται. Γιατί θα αναρωτιέστε πολλοί από εσάς … Η αιτια είναι ένα πολύ-πολύ ευχαριστo γεγονός που αφορα ένα από τα μέλη της ομάδας μας.

Πολλοί θα αναρωτιέστε, έχετε αρχίσει ηδη να τρώτε τα νύχια σας από την αγωνια να φτάσετε στην πρόταση που θα αποκαλύψει το μυστήριο της έκτακτης εμφάνισης μου στο site μετά από καιρό (όχι και πολύ καιρό μην τα παραλέμε κιόλας).

Όσοι από εσάς (εγω παντως οχι … αλλα ημουν κοντα καποτε) έχετε περάσει από την διαδικασία αυτή ίσως να χαμογελάσετε και να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Τέτοιες στιγμές που οι άνθρωποι τις ζούμε μια φορα στην ζωή (κατά κανόνα έτσι …), στιγμές που χαράζουν την πορεία των ανθρώπων για το μέλλον που τους περιμένει.

Απόφαση που αλλάζει τον τρόπο ζωής μας, τις επιλογές που κάνουμε (είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές), τον τρόπο σκέψης μας, την ανησυχία μας, τα όνειρα για το μέλλον, ακόμα και την συμπεριφορά μας πολλές φορες.

Καλά ρε παιδιά μην βαράτε ….

….. είπα να το κάνω εντυπωσιακό ….

Η Rita, το κορίτσι του a-bet.info πηγε γερο ΤΑΜΕΙΟ και αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Πανο και ήθελα να μεταφέρω τις καλύτερες ευχές και επίσημα από το site.

Παιδιά να ζήσετε να σας χαιρόμαστε … άντε και ο γάμο σύντομα εε … 🙂

Υ.Γ : Οι ευχες σας μπορουν να προστεθουν στα σχολια κατω απο το αρθρο αυτο. Οποιος δεν ευχηθει του ευχομαι αιωνιο κουβα!!!! χαχαχαχα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *