Αδικία, αγανάκτηση και πένθος!

Αλεξανδρος Γρηγοροπουλος

Μαζί με την υπόλοιπη χώρα θρηνούμε και εμείς.

Όχι μονο για τον θάνατο ενός ακόμα παιδιού από πυρά της αστυνομίας της εξουσίας. Αλλα κυρίως για την πτωτική πορεία της χώρας μας. Μια χωρα που ταλανίζεται από εγκλήματα κατά των πολιτών της. Μια χωρα που αιμορραγεί ασύστολα από τις λεηλασίες που οι πολιτικοί και μη επιχειρουν ανα τα χρονια … Η αλήθεια πλέον είναι ολοφάνερη και η Ελλάδα πάει να χάσει το χάρισμα της χώρας που γέννησε την δημοκρατία. Αλήθεια ποια δημοκρατία επικρατεί πλέον? Αυτή των καναλιών και των ΜΜΕ? Ένα παιδί σκοτώθηκε λόγω έλλειψης της δημοκρατίας, θεσμών και αξιων. Ένα σύστημα στηριγμένο στην διαφθορά, το εύκολο χρήμα και έλλειψη μακροχρόνιου σχεδιασμού πάσχει … Η νοοτροπία των πολιτών της πρέπει να αλλάξει … Η Ελλάδα χρειάζεται ήρωες, αγνά αισθήματα και την ευημερία των πολλών! Ο κόσμος δεν είναι πια ίδιος … ξυπνάτε όλοι και μην μασάτε την τροφή που μας ταΐζουν καθημερινά. Κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία και επιτέλους σηκώστε τα μανίκια και κάντε κάτι για την παρούσα κατάσταση.

Προσοχή … έγκλημα ενός μικρού και αθώου παιδιού ίσως αποσκοπεί να τραβήξει την προσοχή του λαου από τα τεράστια προβλήματα στα όποια η Ελλάδα βρίσκετε. Οι άλλοι έριξαν του δίδυμους πύργους για να ξεκινήσουν πολέμους για να χαλιναγωγήσουν την νοοτροπία και τις ζωές των πολιτών τους. Αλλα απο την αλλη ισως να ειναι το τελος μιας εποχης και η αρχη μιας νεας… νεας εαν βεβαια την επιθυμουμε ολοι μας.

Αρθρα απο Blog´s και τροφη για σκεψη :

http://pressmme.blogspot.com/ , http://nonews-news.blogspot.com/ , http://www.tvxs.gr/ , http://www.antinews.gr/ , http://press-gr.blogspot.com/ , http://politikokafeneio.com/neo/index.php , http://athens.indymedia.org/ , http://ramirez2007saloniki.blogspot.com

Video με τους “πυροβολισμούς” : ΕΔΩ

Απίστευτη και ανατριχιαστική περιγράφη από το Alpha Radio και του δημοσιογράφου Γιώργο Κακούση: ΕΔΩ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *