Τιπελίγκαεν έν όψη …

Καλησπέρα.

Brann Stadion

(Brann Stadion, Bergen)

Καιρό έχω να γράψω κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια στα παρασκήνια του a-bet.info βρίσκομαι πάντα και πρωταγωνιστώ στις όποιες καλές η κακές αλλαγές γίνονται. Η σελίδα μας συνεχίζει την ανοδική της πορεία και έχει καταφέρει να διαμορφώσει χαρακτήρα και ήθος.

 

Πολλοί από εσάς μας επισκέπτεστε από τις πρώτες στιγμές και την γέννηση του Blog μας όταν και η ιδέα του a-bet γεννήθηκε, αγαπήθηκε αλλά και αντιγράφτηκε. Δεν κρατάμε κακίες όμως και προχωράμε με το κεφάλι ψηλά … όχι απλά ψηλά αλλά καμαρώνουμε όσο ποτέ άλλοτε με το εν δράση έργο μας/σας. Χωρίς την δική σας στήριξη δεν θα εξελισσόταν τίποτα. Όμως είμαστε περήφανοι κυρίως για την ισχυρότατη ομάδα συντακτών που έχουμε δημιουργήσει. Δεν έχουμε απλά συντάκτες που θα γεμίσουν σελίδες και θα πουλήσουν φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες.

 

Έχουμε ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ συντελεστές. Το βλέπετε και το αναγνωρίζεται και εσείς οι ίδιοι. Αυτό όμως δεν φτάνει … το ταμείο γράφει και θα συνεχίσει να γράφει. Αυτός είναι ο καθρέφτης της πραγματικότητας του στοιχηματικού χώρου. Ένα από τα πολλά σημεία στα οποία διαφέρουμε από τα πολυάριθμα φαντάσματα που κυκλοφορούν 

Τώρα μιας και ανέφερα στην εισαγωγή ότι το κείμενο αυτό θα είναι σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να σας θυμίσω πως το νορβηγικό πρωτάθλημα είναι προ των πυλών. Στις 13.03.2010 λοιπόν γίνετε η αρχή με το παιχνίδι της Μπράν με την νέα της διοργάνωσης Χάουγκεσουντ. Να είσαστε έτοιμοι την καταιγίδα που θα ακολουθήσει και θα μας κάνει παρέα όλο το καλοκαίρι του 2010 … ενώ τα υπόλοιπα πρωταθλήματα θα είναι στον πάγκο και τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω μας.

Brann Stadion

(Brann Stadion, Bergen)


Κλείνοντας να σας παρακαλέσω να συνεχίζεται να προτείνεται το  a-bet.info  σε φίλους και γνωστούς αλλά και να κρατάτε ανοικτή επικοινωνία με την ομάδα μας εν μέσω των σχολίων κάτω από το κάθε άρθρο η και εν μέσω e-mails : Tipsters Team

Καλά να περνάτε.

{linkr:bookmarks;size:small;text:nn;separator:+;badges:p}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *