Γενέθλια και ΔΩΡΕΑΝ φανέλες σε εσάς

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα γενέθλια του site.

Προτασεις για στοιχημα

 

Τρία χρονια γεμάτα ποιότητα, επιτυχίες, αποκλειστικότητες, πρωτοπορίες και πρωτοτυπίες, πολλές ώρες αφοσίωσης σε ένα άψυχο πράγμα το οποιο είναι γεμάτο χαμογελα, στεναχώριες, στρές και συναισθήματα δικαίωσης. Είναι πολλές οι ιστορίες πίσω από το site του a-bet.info πιστέψτε με.

 

Πολλοί μας αγάπησαν, πολλοί μας χτύπησαν την πλάτη εκφράζοντας τα θετικά τους σχόλια για τον κόπο μας να χτίσουμε κάτι το διαφορετικό, άλλοι πάλι έριξαν μαύρη πετρα πίσω τους αν και τους φερθήκαμε καλύτερα από ότι συμπεριφέρονται οι ίδιοι στους γύρο τους, άλλοι πάλι πέρασαν και δεν είπαν ούτε μια καλησπέρα. Κάπως έτσι λειτουργεί άλλωστε ο αόρατος κόσμος του internet. Όμως όλοι εμείς τα μέλη του a-bet.info είμαστε πάντα εδώ να … τα μοιραστούμε όλα μαζί σας! Άλλωστε το moto αυτό μας αντιπροσωπεύει απόλυτα και είναι η σημαία μας!

 

 

Το πρώτο post του Blog από όπου και ξεκίνησε η ιδέα του a-bet.info ήταν αυτό εδώ Click. Δείτε ποσο σημαδιακό το πρώτο αυτό post ήταν. Πλέον δεν υπάρχει καμια αμφιβολία για το εάν βρισκόμαστε στη θέση της αλεπούς!

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ομάδας για την παρουσία τους στο site αλλα ειδικότερα τον φίλο μου τον Πέτρο (Peter) ο οποιος πραγματικά είναι ο άνθρωπος με τον οποιο ξεκινήσαμε αυτό το μεγάλο ιντερνετικό ταξίδι και ο οποιος είναι ακόμα παρόν και βοηθάει με τον δικό του τρόπο να κρατηθεί το όνομα της ιδέας του a-bet.info ψηλά.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΝΕΛΑ - GAMEBOOKERS


Τώρα σας έχουμε υποσχεθεί αυθεντικές φανέλες και δεν το λένε για να σας "ρίξουμε". Πραγματικά δίνουμε αυθεντικές φανέλες τις οποιες ΕΣΕΙΣ θα διαλέξετε μονοι σας.

Η Gamebookers μας στηρίζει έμπρακτα και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.  Πλέον ο λόγος σε εσάς…


Η διαδικασία για να αποκτήσετε το δικαίωμα να κάνετε δική σας μια φανέλα είναι αρκετά εύκολη.

1. Εγγραφή στην Gamebookers που μας προσφέρει τα δώρα (μέσα από τα banners της σελίδας του a-bet.info η εάν κάνετε απευθείας από το www.gamebookers.com μην ξεχάσετε να γράψετε ABET στην φόρμα εγγραφής.), χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάποια κατάθεση να τονίσουμε εδώ.
Όσοι το επιθυμείτε όμως η Gamebookers σας χαρίζει Bonus 100% έως και 50 euro – ΜΟΝΟ από το a-bet.info

2. Στέλνετε mail με το username σας στην Gamebookers αλλα και με το κανονικό σας ονοματεπώνυμο στο : abetinfo@gmail.com

3. Περιμένετε να γίνει η κλήρωση της βδομάδας και να μάθετε εάν κερδίσατε.

4. Παίρνετε από εμάς το Voucher με το οποιο θα μπορέσετε να αγοράσετε την φανέλα της αρεσκείας σας στο πολύ γνωστό http://www.subsidesports.com , κάνετε την παραγγελια σας συμπληρώνοντας την forma παραγγελίας σας.

5. Τη φοράτε όταν με το καλο σας έρθει και μας στέλνετε photo για να σας καμαρώσουμε και εμείς.


Εάν έχετε κάποιες απορίες παρακαλώ να απευθυνθείτε στο παραπάνω e-mail η και εδώ σαν σχόλιο.

 

Γιορτάζουμε και σας κάνουμε ΔΩΡΑ … Τόσο απλά – Τόσο εύκολα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *