Κύπρος vs Νορβηγία Προκριματικά Euro 2012

Βραδυά εθνικών ομάδων.

Kypros vs Norway


Οι δικοί μου οι Νορβηγοί ρίχνονται στο παιχνίδι σήμερα κατά της Κύπρου του Αναστασιάδη. Ενός από τους καλύτερους έλληνες τεχνικούς. Ο εθνικός προπονητής της Νορβηγίας, ο Drillo θεωρεί το παιχνίδι αυτό κλειδί για την πρόκριση και η ελπίδα του είναι πως η Νορβηγία θα φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το σημερινό παιχνίδι.

 

Περιμένει την Κύπρο να πιέσει ψιλά όπως έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια. Ο Drillo δεν περιμένει απλά αλλα ελπίζει πως έτσι και θα παίξει ο Άγγελος σήμερα. Άλλο ένα στοιχειο το οποιο το θεωρεί πολύ σημαντικό στοιχειο είναι η άμυνα man το man που παίζει η Κύπρος. Η "αμαυντικι" αυτή τακτική των Κυπριων θα έχει ως αντίδοτο την συνεχείς κίνηση των επιθετικών παικτών της Νορβηγίας καθώς μπορούν να εκμεταλλευτούν τα ανοίγματα που θα δημιουργηθούν και πάλι με βάση την συνεχείς κίνηση στην επιθετική γραμμή.


– Κάτι άλλο πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως το αμυντικό δίδυμο των Νορβηγών Hageland και Væhler έχουν δεχτεί μόλις 7 γκολ σε 1153 λεπτά. Είναι ένα στατιστικό στοιχειο το οποιο επιβεβαιώνει την πραγματικότητα. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως το αμυντικό δίδυμο δέχεται γκολ κάθε 165 λεπτά η αλλιώς 2 ώρες και 3 τέταρτα. Εάν κάνουμε μια σούμα η άμυνα των Νορβηγών δέχεται 0,5 γκολ σε κάθε παιχνίδι το οποιο είναι ένα τρομακτικό στατιστικό στοιχειο για τις αντίπαλες ομάδες.

Τι σημαίνει αυτό? Ότι μετά από 86 λεπτά παιχνιδιού στην Κύπρο και πάντα με βάση την στατιστική η Νορβηγία θα δεχτεί γκολ.

Κατά τα αλλα οι Νορβηγοί κάνουν τις προσευχές τους να βρέξει το βραδυ πριν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού καθώς θέλουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου να έρθει πιο κοντά στην κατάσταση των Νορβηγικών παιχνιδιών. Είναι άγνωστο εάν θα ρωτηθούν οι υπεύθυνοι του γηπέδου για να ποτιστεί το γήπεδο πριν το παιχνίδι καθώς θεωρούν πως το αίτημα τους όχι μονο δεν θα γίνει δεκτό αλλα και ότι οι Κύπριοι θα έχουν το στοιχειο αυτό στα υπόψιν τους … και φυσικά ο Drillo δεν το επιθυμεί. Οι καιρικές προβλέψεις λένε πως θα βρέξει πάντως …

Αυτά ήθελα να προσθέσω εν όψη του παιχνιδιού αυτού για να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε αλλα και να σας υπενθυμίσουμε για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό.

 

Δήλωση συμμετοχής για τις ΔΩΡΕΑΝ φανέλες

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *