Προγνωστικά Eurovision 2011 – Τι πιστεύουμε εμείς.

Final - eurovision 2011

Hello Dusseldorf!

Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε όλα με την σειρά και όσα πιστεύουμε ότι έχουν στοιχιματική αξία. Δεν είμαστε τίποτα ειδικοί για το Eurovision αλλά έχουμε μουσικό αυτί βρε αδερφέ και συμμετείχαμε και ενεργά στην συμμετοχή της Ελλάδας στην περυσινή Eurovision.

Will the country finish in the first 10 places of the competition? Unibet

Italy Yes 5.50 No 1.12 WIN 2nd Place
Norway Yes 2.50 No 1.45 Lost

Η Ιταλία συμμετέχει για πρώτη φορά και έχει πολλές πιθανότητες να χτυπήσει δεκάδα καθώς και ποιότητα έχει το τραγούδι του αλλά και πολύ κόσμο ανά την Ευρώπη που πραγματικά γουστάρει ιταλική φινέτσα.

Το Νορβηγικό τραγούδι εγώ πιστεύω πως θα ξυπνήσει ένα κύμα sms σε όλη την Ευρώπη καθώς φέρνει την αφρικανική μουσική στην Ευρωπαϊκή μουσική σκηνή, η Stella είναι πολύ γλυκό κορίτσι, το τραγούδι είναι χαρούμενο και το θυμάται κάποιος εύκολα.

{youtube}QMk-vMbsV-8{/youtube}

 

 

Who will win 1st semifinal ? Unibet

Hungary 1st 4.50 – 1 το 3d 2.15 Lost – 7th position http://www.eurovision.tv/page/history/by-year/contest?event=1533

Αξίζει τα λεφτά και η απόδοση είναι value. Η γυναίκα είναι φωνάρα, κορμάρα και τραγούδι κομμένο και ραμμένο για Eurovision. Πιστεύω στην έκπληξη αυτή …


Best Finishing Position.
Unibet

Russia 1.15 vs Georgia 4.75  WIN Georgia 9th – Russia 17th

Στην σύγκριση αυτών των δυο επιλέγουμε την Georgia. Καθώς έχει ροκιά μέσα που αποδεδειγμένα πιάνει στην Eurovision. Η Eldrine εκτός από τρελοκόριτσο, (την γνωρίζω από πέρυσι) είναι και φωνάρα, άλλωστε έχει και εμπειρία από την περυσινή της παρουσία σαν δεύτερη φωνή της Sofia Nizharadze.

Win or 1-4 place for the final. Unibet

United Kingdom 8.00 – 2.35   Lost – 11th Place
Hungary 12.50 – 2.70  Lost – 22nd Place

Οι Blue είναι super γνωστό συγκρότημα με συνεργασία και με τον Sir Elton John. Μιας και όλοι γνωρίζουμε ότι ο θεσμός της Eurovision εκτός από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός στην TV, το κοινό της αποτελείται από έναν μεγάλο αριθμό ομοφυλόφιλων. Οπότε η σύνδεση των Blue με τον sir θα τους δώσει έξτρα πόντους εκτός του ότι είναι γνωστοί από πριν και παρουσιάζουν ένα τραγούδι Eurovision-ητικό.

Ουγγαρία… θα αφήσει πολλούς πίσω και προσωπικά πάω φούλ για την γυναικάρα αυτή. Θα μπορούσα να γίνω και λίγο πρόστυχος δηλώνοντας πως Kati Wolf είναι η απόλυτη φωνάρα Milf :P


Eurovision Song Contest 2011 – Italy's Best Friend?
Unibet

Switzerland – 8.00

Η Ιταλία στον τελικό και πάμε στο στοίχημα αυτό. Η Ελβετία είναι η χώρα που θα τους δώσει το 12-άρι εφόσον επαναλαμβάνω περάσουν στον τελικό.

Αυτά προς το παρόν … ίσως ανανεώσουμε αργότερα το άρθρο αυτό και καταθέσουμε την άποψη μας.

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *