Προτασεις – Στοιχημα – Τιπελιγκαεν – Αντεκολιγκαεν

Μικροαναλύσεις για τα σημερινά παιχνίδια στη Νορβηγία.

 

tippeligaen

Bryne – Hodd

Ξεκινάμε με Adeccoligaen μιας και η Bryne έχει υπερεκτιμηθεί και η αποδόσεις στον άσσο δεν αντικατοπτρίζουν μια Bryne που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα μπορέσει να ανεβεί φέτος. Παίκτες εκτος φόρμας και άλλους εκτος ομάδας δεν βλέπω τον λόγω γιατί να κερδίσει σήμερα. Η Ηodd από την άλλη κρατάει σταθερή αγωνιστική πορεία και το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται για βαθμό η βαθμούς.

Κλικάρετε στον τίτλο για να διαβάσετε περισσότερα …

 

 

Ham Kam – Sandnes

Το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι του Hamar. Εκεί όπου η Ham Kam υποδέχεται την Sandnes η οποια έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 6 συνεχείς νίκες. Δεδομένου και της απουσίας του Thomas Lehne Olsen στην επίθεση της Ham Kam οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τις δυο ομάδες. Υπερεκτιμημένη η νίκη της Ham Kam και για αυτό αξίζει να ρίξετε της ματιές σας στα αλλα δυο σημεία … με η χωρίς κάλυψη.

Løv Ham – Randaberg

Προβλήματα χωρίς τέλος για την γηπεδούχο. Το οικονομικό πρόβλημα έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο και εάν δεν βρεθούν 3-4 εκατομμύρια κορόνες μέχρι 1. Αυγούστου τότε η ομάδα κινδυνεύει με διάλυση. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι επίσης γνωστά και για να πούμε και του στραβού το δίκαιο το value, είτε πονηρά σκεπτόμενοι είτε και αγωνιστικά, βρίσκετε στην φιλοξενούμενη ομάδα. Η Randaberg δεν είναι η υπερομάδα που θα πατήσει την Løv Ham όμως έχει ίσες πιθανότητες με την γηπεδούχο να επικρατήσει σήμερα.

 

Πάμε και μια μικρή βόλτα στην Tippeligaen όπου η Tromsø θα αντιμετωπίσει την Vålerenga για δεύτερη φορά σε μια βδομάδα σε ένα αναβληθέν παιχνίδι.


Tromsø – Vålerenga

Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για την Vålerenga. Η ομάδα ψάχνει την καλή της φόρμα και κυρίως το εύκολο goal στην επίθεση. Για το σημερινό παιχνίδι η ομάδα του Oslo δεν θα έχει στην διάθεση της τον Mohamed Fellah στην μεσαία γραμμή και τον εγκέφαλο της ομάδας, αλλά και τον Stefan Strandberg ο οποίος παίζει βασικός στην άμυνα φέτος δίπλα στον Αντρέ Μούρη.

Η Tromsø όπως γνωρίζετε άλλωστε δεν έχει χάσει φέτος στην έδρα της φέτος και παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την ομάδα του βορά θα απουσιάσει ο επιθετικός Rushfeld και ο αμυντικός Koppinen. Κυρίως η απουσία του πρώτου είναι αυτή που μετράει για την απόδοση της γηπεδούχου.

Η λογική λέει πως εάν η Vålerenga επιθυμεί να κάνει την αντεπίθεση της για φέτος τότε αυτό πρέπει να συμβεί από φέτος, καθώς η Tromsø θα διεκδικήσει, όπως πάντα άλλωστε τα τελευταία χρονια, ένα καλό πλασάρισμα στην κορυφή.

Έχοντας στα υπόψην τις υποχρεώσεις των δυο ομάδων και στην Ευρώπη τότε καταλαβαίνουμε πως οι δυο τους βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο από φυσική κατάσταση.

Ένα άλλο στατιστικό είναι πως όταν ο Morten Berre ξεκινάει στην ενδεκάδα της Vålerenga κατά της Tromsø τότε η Enga κερδίζει και το παιχνίδι.

Όπως καταλάβατε από τα παραπάνω το παιχνίδι αυτό θα είναι κλειστό, σφιχτό και με λίγες φάσεις καθώς οι ομάδες ρίχνονται στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις αυτή τη βδομάδα και πάλι.

Καταλήγοντας λοιπόν να πω πως η Tromsø είναι το φαβορί στο παιχνίδι αυτό, όμως υπάρχει και αρκετή δόση πονηρού αποτελέσματος υπέρ της Enga και με Under 2,5 το οποίο δίνει 2.00 στα odds. Για ψαχτείτε …

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *