Στοίχημα : Βαλερένγκα – Χάουγκεσουντ

gunnarson - vålerenga

Σήμερα είναι η ημέρα η οποία μπορεί να σημαδέψει την μετέπειτα πορεία της Vålerenga στο πρωτάθλημα. Η αρχή έγινε με τον ερχομό του Γκούναρσον από την Stabæk. Ο παίκτης ηγέτης της Stabæk ήρθε και μπήκε κατευθείαν στην ενδεκάδα. Αξιόλογος παίκτης με άρτια τεχνική κατάρτιση και ένα φαρμακερό αριστερό πόδι είτε στις ασίστ είτε στα σουτ.

 

Περισσότερο η εμφάνιση της Vålerenga κατά της Sarpsborg παρά η νίκη της ήταν το θετικό από τον προηγούμενο αγώνα της ομάδας. Πλέον όλοι περιμένουν και επιθυμούν την συνέχεια της καλής αυτής εμφάνισης που θα τους φέρει και πάλι στα περυσινά επίπεδα οπότε και η ομάδα κυριολεκτικά πετούσε επιθετικά.

Το παιχνίδι είτε στατιστικά είτε με βάση την παράδοση μας οδηγεί σε ένα και μόνο σημείο το οποίο είναι ο άσσος.

Επαναλαμβάνω όμως πως ο σημερινός αγώνας είναι πολύ σημαντικός καθώς θα τονώσει το ηθικό της ομάδας για την ανατροπή του σκηνικού με στόχο πάντα την ανάκαμψη προς την κορυφή. Πιστέψτε με 15 βαθμοί διαφορά από την πρώτη Molde δεν είναι πολλοί για τα νορβηγικά δεδομένα.

Ο καιρός είναι βροχερός όλη μέρα σήμερα αλλά ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση. Ενδέχεται να μπούνε και goal εφόσον επιχειρηθούν σουτ από μακριά. Στα υπόψη το στοιχείο αυτό για κάποιο ενδεχόμενο Over 2,5
 

Max Bet και All in για τον 1 της Vålerenga στο Ullevål Stadion.

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στα άρθρα μας .. είτε μέσω Facebook είτε μέσω Google +1 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *