Στοίχημα : Sandnes vs Viking

Derby του Rogaland : Sandnes vs Viking

sandnes football
Ένα τοπικό derby για το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Tippeligaen. Τοπικό derby με την έννοια και μόνο της γεωγραφικής τοποθεσίας των πόλεων. Στα αγωνιστικά φυσικά η Viking με μια πρώτη ματιά υπερέχει της αντιπάλου της με βάση τα roster των δυο ομάδων. Ενισχυμένη η Sandnes με βάση την περυσινή ομάδα, έχει φέρει παίκτες με εμπειρία από Tippeligaen η και πρώτες κατηγορίες. Χαρακτηριστικό της είναι φυσικά το γρήγορο ποδόσφαιρο και η αντεπιθέσεις.
 

Το ίδιο ισχύει και για την Viking η οποία Viking έχει απογοητεύσει όλα τα τελευταία χρονια, χωρίς να καταφέρει να σταθεροποιήσει την πορεία της στο πρωτάθλημα. Εννοείτε επαναλαμβάνω πως η Viking είναι το φαβορί όμως με βάση τη δική μου εμπειρία όλα αυτά τα χρονια με την ενασχόληση μου με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας αλλά και το στοίχημα θα προτιμήσω να κοντράρω το φαβορί. Ο λόγος είναι φυσικά πως είναι πολύ πολύ νωρίς για φαβορί σε ένα πρωτάθλημα όπου όλοι τους κερδίζουν όλους και επιλέγω να πάω με το μέρος του πρωτάρη και τον ενθουσιασμό που η μικρή Sandnes θα επιδείξει καθ όλη τη χρονια. Την έχω στην top λίστα των ομάδων που θα κάνουν την έκπληξη φέτος, τουλάχιστον στον πρώτο γύρο.

Επίσης το φιλικό της Viking κόντρα στην Rosenborg δεν μπορεί να αποτελεί βάση για την επιλογή του σημείου καθώς ήταν ένα φιλικό και τίποτα άλλο.. Είναι διαφορετική η δυναμική ενός επίσημου αγώνα.

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *