#OpGreece – Επειδή οι ήρωες τελικά δεν υπάρχουν..ξυπνήστε γιατί χανόμαστε!

Μια πολύ αυθόρμητη περιγραφή του επαναστάτη Ελληνάρα και το πολύ πετυχημένο : “Αυτοί που δεν κάνουν τίποτα, κρίνουν όσους δεν έκαναν τα πάντα”

 

Άποψη μόνο ενός εκ των διαχειριστών της σελίδας Anonymous – #OpGreece

Λαμβάνουμε ΠΜ, διαβάζουμε σχόλια, βλέπουμε αντιδράσεις… Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δε γίνεται πουθενά αλλού! Ο δείκτης ανωριμότητας χτυπάει κόκκινα!

“Μπείτε σε αρχεία τραπεζών”
“Μπείτε σε αρχεία εφοριών”
“Κάνετε μόνο Ddos γελοίοι”
“Σιγά το δύσκολο deface”
“Όλο σας περιμένουμε να κάνετε κάτι και δεν κάνετε τίποτα”

Έχετε εις γνώση τι είναι η ιδέα των Ανωνύμων και τι αντιπροσωπεύει η #OpGreece; Ας τα πάρουμε με τη σειρά…

1) Οι Ανώνυμοι ΠΟΤΕ δεν ηγούνται! Προωθούν ιδέες, υποστηρίζουν δράσεις. μπλοκάρουν δίκτυα, ενημερώνουν για την αλήθεια που κάποιοι κρύβουν και όλα αυτά για να μπορέσει να αποκτήσει κίνητρα ο κόσμος να ξεσηκωθεί με δυνατό support από πίσω του.

2) Η #OpGreece είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με τα θέματα της Ελλάδας. Οι ενεργοί υποστηριχτές της ιδέας ζήτημα να είναι 20 άτομα εντός Ελλάδας. Οι ανενεργοί είναι πολλοί περισσότεροι, αλλά είναι εξίσου σημαντικοί, γιατί προωθούν τις δράσεις στον υπόλοιπο κόσμο (και τους ευχαριστούμε γι’αυτό). Αλλά το να βγαίνουμε μερικοί καθυστερημένοι, που δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, δε ρισκάρουν το ελάχιστο από την καθημερινότητά τους για να κράξουν, είναι τουλάχιστον μίζερο για την πάρτη τους! “Αυτοί που δεν κάνουν τίποτα, κρίνουν όσους δεν έκαναν τα πάντα”… Συμβουλή… Βρείτε νόημα στη ζωή σας και αφήστε τον ιντερνετικό αυνανισμό και το gaming.

3) Επειδή οι ενεργοί υποστηριχτές είναι λίγοι, υπάρχει φυσικά support από το εξωτερικό. Πως όμως να πείσεις τους ανθρώπους από την άλλη άκρη του πλανήτη να σε υποστηρίξουν, όταν μερικοί ηλίθιοι βάζουν Ναζί μέσα στο ελληνικό κΥνοβούλιο με “δημοκρατικές” διαδικασίες; Πως να τους εξηγήσεις για το ότι όταν όλα τα sites του εξωτερικού γράφουν για μειώσεις μισθών, εξαθλίωση, κατάλυση δημοκρατίας, αυτοκτονίες, άστεγους, ανεργία κλπ, οι Ελληναράδες στρογγυλοκάθονται στους καναπέδες τους και χαζογελάνε με το Ράδιο Αρβύλα και τη σφαλιάρα του Κασιδιάρη;

4) Τι μπορούν τελικά να κάνουν οι Ανώνυμοι; Δε χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα! Η ιδέα της Ανωνυμίας έχει ήδη περάσει στα πλαίσια της “τρομοκρατίας” σε κάποιες χώρες. Το κυνήγι και οι μηνύσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Πρόσφατα η #OpGreece έφαγε μήνυση από τον Άριο Μιχαλολιάκο (ψάξε βρες μας κοπρολάγνε χιτλεροαυνάνα). Η Αίγυπτος είναι ένα παράδειγμα χώρας, που οι Anons δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό! Σε μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού (Sony, Wikileaks κλπ), Έλληνες υποστηριχτές της ιδέας των Anons παίξανε πρωταγωνιστικό ρόλο! Ανάγκη από διαφήμιση δεν έχουμε, ούτε να αποδείξουμε κάτι… Αντίθετα, ο ελληνικός λαός πρέπει να αποδείξει ότι τελικά δεν είναι “φλώρος” και έχει το σθένος να αντιδράσει!

5) Να μπούμε σε συστήματα τραπεζών, εφοριών κλπ… Με την κατάσταση που επικρατεί, με την πλήρη υπακοή στο σύστημά Τους, με την πλήρη αποδοχή των νόμων Τους, δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν λόγο, γιατί θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι να ρισκάρουν την προσωπική τους ελευθερία, για ανθρώπους που δεν κουνάνε το μικρό τους δαχτυλάκι! Όταν δείχνουν πως απ’όλη αυτή την κατάσταση δεν έχουν καταλάβει τίποτα… Παλεύουν ακόμα για τα χρήματα, τα αμάξια και τα ακίνητά τους! Οι αξίες και τα ιδανικά, τώρα που θα έπρεπε να αναθεωρηθούν, θάβονται ακόμα πιο βαθιά από ποτέ! Κάποιοι ψάχνουν για σωτήρες… Σας εγγυώμαι προσωπικά πως κανένας σωτήρας δε θα σώσει τον κώλο σας! Είτε οργανωνόμαστε και τους ισοπεδώνουμε, είτε να αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε την ήττα μας!

6) Κατά τα λεγόμενα κάποιων, είμαστε Illuminatoi, υπέρ της παγκοσμιοποίησης και λοιπές πίπες… Όσοι γελοίοι πιστεύουν κάτι τέτοιο, πραγματικό απορώ για το άπειρο της ανθρώπινης βλακείας. ΕΜΕΙΣ είμαστε υπέρ του συστήματος που το πολεμάμε με κάθε δυνατό μέσο, ενώ εσείς που αράζετε τα παχουλά σας οπίσθια στους καναπέδες, υπηρετείτε το σύστημα με νόμιμες δουλειές, κάνοντας φορολογικές δηλώσεις, πληρώνοντας ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που σας οδηγούν προς την οικονομική παγκοσμιοποίηση και την εξαθλίωση, είστε ενάντια; Είναι γνωστό ότι ζούμε σε εποχές βιασμού της λογικής, αλλά να μην μπορεί κανείς να σκεφτεί ΚΑΝ το αυτονόητο, είναι κάτι που πραγματικά αφήνει πίσω του απαισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.

Αυτά από μένα…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *