Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου σήμερα και αξίζει το κόπο να ρισκάρουμε σε κάποιους αγώνες. Βέβαια, οι προτιμήσεις μας θα είναι σε σημεία που πληρώνουν καλά, έτσι ώστε και να έχουμε κέρδος και στα δύο κερδισμένα πονταρίσματα.

 

 


Αρχίζουμε με τον αγώνα Σλοβενίας – Σλοβακίας. Αυτό το ματς μου μυρίζει Χ από μακριά. Η Σλοβενία κατάφερε το Σάββατο και πήρε το Χ και μέσα στην Πολωνία, σε μια δύσκολη αποστολή. Σήμερα φιλοξενεί την Σλοβακία, η οποία πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στη Β. Ιρλανδία, αλλά όχι και τόσο εύκολα, όπως φανερώνει και το τελικό 2-1. Θα ρισκάρω με το Χ σε αυτό το παιχνίδι.

Δεύτερο παιχνίδι που θα επιλέξω την ισοπαλία ξανά είναι από τον ίδιο όμιλο. Η Τσεχία δεν αγωνίστηκε το Σάββατο και τώρα ταξίδεψε στη Β. Ιρλανδία για να αντιμετωπίσει στο Μπέλφαστ τους Βορειοιρλανδούς. Η Τσεχία δεν είναι πια η δύναμη του παρελθόντος και δεν πιστεύω σε μια εύκολη βραδιά γι’ αυτούς σ’ αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι τους κι ας μας τους δίνουν ως φαβορί οι εταιρείες στοιχημάτων. Ρίσκο στην ισοπαλία.

Και τρίτη ισοπαλία για σήμερα, αυτή τη φορά στη Λιθουανία. Η τοπική εθνική ομάδα φιλοξενεί τους Αυστριακούς. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο το προηγούμενο Σάββατο και κέρδισαν οι μεν Λιθουανοί τους Ρουμάνους με 3-0 εκτός έδρας, οι δε Αυστριακοί, στη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, τους Γάλλους με 3-1. Προσωπικά νομίζω ότι σήμερα θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Σίγουρα θα είναι ένα σπουδαίο ματς κι ελπίζω να καταλήξει κι αυτό στο Χ.

Άλλη μια ισοπαλία σε νησιώτικο επίπεδο. Ισλανδία – Σκωτία. Ανέλπιστη ήττα για τους Σκωτσέζους από τους Σκοπιανούς, η οποία μας δείχνει και τη δυναμική των Βρετανών. Δυστυχώς, δεν έδειξαν καλά στοιχεία στον πρώτο αγώνα και σίγουρα θα πρέπει να ανακάμψουν. Αντίθετα οι Ισλανδοί έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Νορβηγία και σίγουρα θα είναι διπλά ευχαριστημένοι κι από ένα βαθμό κόντρα στους Σκωτσέζους. Περισσότερο λόγω της ιδιοσυγκρασίας των δύο ομάδων θα κινηθώ προς την ισοπαλία.

Για το τέλος άφησα ένα διπλό. Οι παίκτες του ΕΙΡΕ ταξίδεψαν στη Γερμανία για το παιχνίδι με τη Γεωργία την προηγούμενη αγωνιστική κι έφυγαν από εκεί με τους 3 βαθμούς της νίκης, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που τους χαρακτηρίζουν ως ένα από τα φαβορί αυτού του ομίλου. Αυτή τη φορά ταξιδεύουν στο Μαυροβούνιο, το οποίο έφερε 2-2 με τη Βουλγαρία στον προηγούμενο αγώνα. Παθιασμένοι οι Μαυροβούνιοι για διάκριση αλλά νομίζω ότι οι Ιρλανδοί υπερέχουν ως ποδοσφαιρική αξία. Προσωπικά πιστεύω ότι οι Βούλγαροι έφεραν ένα Χ για το οποίο θα μετανοιώσουν στην κούρσα για την πρόκριση. Θα πάω με τους Ιρλανδούς σε αρκετά υψηλή απόδοση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *