Χόκεϊ στη Δανία

Δυστυχώς ο άτιμος ο χρόνος δεν μας δίνει πολλά περιθώρια. Κι ενώ μόλις βρίσκω λίγο χρόνο κάθομαι και μελετάω (γιατί πως αλλιώς μπορεί κάποιος να δώσει προτάσεις, αν δεν έχει ψάξει πρώτα τα παιχνίδια), στο τέλος δεν προλαβαίνω να γράψω αυτά που βρήκα.

 

 

Σήμερα, ενώ ήθελα από το πρωί να ανεβάσω κάποια παιχνίδια τένις, έφτασε απόγευμα, τα ματςέχουν σχεδόν γίνει όλα κι εγώ τώρα κατάφερα να γράψω το άρθρο. Κι έτσι, θ’ ασχοληθώ με άλλο άθλημα, το χόκεϊ επί πάγου. Ίσως έχετε καταλάβει ότι τα συμπαθώ αυτά τα δύο αθλήματα (μετά από το ποδόσφαιρο βέβαια, που είναι η μεγάλη συμπάθεια).

Στη Δανία έχουμε πλήρης αγωνιστική δράση. Από αυτό το πρωτάθλημα επέλεξα μια δυάδα, με μικρές σχετικά αποδόσεις, αλλά σαν δυάδα μας διπλασιάζει το ποντάρισμα. H δυάδα μου είναι:

Rodovre Mighty Bulls – Sonderjyske Επιλογή: 1

Herlev Hornets – Odense Bulldogs Επιλογή: 2

Στο πρώτο παιχνίδι, η γηπεδούχος είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, με μόνο αποτέλεσμα νίκες. ΄Ολες καθαρές νίκες, εκτός από μία στην παράταση. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην 7η θέση κι εκτός έδρας έχει4 ήττες σε ισάριθμα ματς. Δώρο ο άσσος στο 1,60.

Στο επόμενο ματς παίζει η τελευταία της βαθμολογίας με την 3η. Μόλις μί νίκη για τους Hornetsενώ μόνο μια ήττα έχουν οι Bulldogsεκτός. Θα ρισκάρω σε απόδοση 1,50.

Οπότε πάμε με απόδοση δυάδας 2,40.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *