Από ποδόσφαιρο………..τίποτα

Στα άλλα αθλήματα όμως όλο και κάτι βρίσκουμε. Εντελώς ανάποδα μας βγήκαν χτες τ’αποτελέσματα στη Δανία αλλά δεν πτοούμαστε. Σήμερα θα ρισκάρω στο αγαπημένο μου τένις. Εδώ να δείτε αγώνες! Τρία αντρικά τουρνουά κι ένα γυναικείο γίνονται αυτή την εβδομάδα κι όπως καταλαβαίνετε, από επιλογές ουκ ολίγες.

 

 

 

Το τουρνουά Bank Austria αντρών, που διεξάγεται στη Βιέννη, μου, είναι ένα από τα τρία μεγάλα τουρνουά των αντρών που ανέφερα. Μεγάλη αναμένεται να είναι η μάχη ανάμεσα στον Λετονό Ernests Gulbis και τον Χιλιανό Fernando Gonzalez, Νο 2 του ταμπλό.

Ο 20χρονος Λετονός κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος κι ετσι είχε φτάσει στο Νο 38 παγκοσμίως τον Αύγουστο, αλλά μετά παρουσίασε μία πτώση με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκεται στο Νο 56 του κόσμου. Στο τουρνουά των 674.000 ευρώ της Αυστρίας κέρδισε στον 1ο γύρο τον Ιταλό Volandri πολύ εύκολα (6-2, 6-3).

Ο 28χρονος Χιλιανός βρίσκεται σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσαταση. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει χάσει το Top 10 και να βρίσκεται στο Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης. Πολύ δύσκολα (ειδικά στο 2ο σετ, που αν το έχανε θα έχανε και το παιχνίδι) κατάφερε να επικρατήσει του Ιταλού Bolelli (4-6, 7-6, 6-2) στον 1ο γύρο του τουρνουά.

Κάπως έτσι πιστεύω ότι θα είναι η εικόνα του αγώνα σήμερα. Ο Χιλιανός να παλέυει σκληρά για την επικράτηση αλλά να τα βρει ζόρικα απέναντι στον πιτσιρικά. Θα πάω με τον Λετονό σε απόδοση πάνω από 2,00 σε αρκετές εταιρείες.

Μεγάλη μάχη δίνεται στις 2 το μεσημέρι, ανάμεσα σε δύο πανέμορφες υπάρξεις του γυναικείου τένις. Η Σλοβάκα Dominika Cibulkova αντιμετωπίζει την μέχρι πρότινος Νο 1 του κόσμου, Σέρβα Ana Ivanovic. Λόγω της άσχημης αγωνιστικής κατάσατας της Αννούλας τους τελευταίους μήνες, σίγουρα αξίζει να πάμε κι εδώ με την υψηλή απόδοση, που ξεπερνά το 2,80 για νίκη της Ντομινίκα.

Σήμερα έχουμε και Champions League στο Ice Hockey με τέσσερα ματς, όπου νομίζω ότι οι έδρες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Θα το παρακολουθήσω απλώς, επειδή είναι αρχή και βλέποντας και κάνοντας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *