Οι αποδόσεις είναι που μετράνε

Στο φτερό χάσαμε τις δύο από τις τρεις επιλογές του Σαββάτου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Κύπρος, όπως και η Ρουμανία ισοφαρίστηκαν στο τελευταίο μισάωρο των αγώνων κι ενώ μέχρι τότε όλα πήγαιναν ούρια.

 

 

Δύο θα είναι οι σημερινές μου επιλογές κι αυτές με βάση όσα είδα το Σ/Κ που μας πέρασε. Ξεκινάω με τον αγώνα του Λουξεμβούργου με τη Μολδαβία. Αυτή η Μολδαβία, έτσι όπως την είδαμε με την Εθνική μας δεν έχει να δώσει και πολλά. Αμυντικό, σκληρό παιχνίδι, με κάποια ξεσπάσματα, που δεν έχουν όμως καμιά σημαντική εξέλιξη. Το Λουξεμβούργο δείχνει ν’ αρχίζει να μαθαίνει τι εστί ποδόσφαιρο. Κέρδισε μέσα στην Ελβετία τους σημερινούς μας αντιπάλους και ζόρισε τους Ισραηλινούς όσο μπορούσε, για να χάσει τελικά με 1-3 στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως σήμερα να έφτασε η στιγμή για μια δεύτερη νίκη για το Λουξεμβούργο. Θα ρισκάρω στον άσσο με απόδοση

Το δεύτερο παιχνίδι που επέλεξα είναι από τη Νότια Αμερική. Η Βενεζουέλα φιλοξενεί τον Ισημερινό. Βλέποντας το πρώτο ημίχρονο της γηπεδούχου με τη Βραζιλία, νομίζω ότι δεν έχουν καμία τύχη. Τουλάχιστον όσο είδα, έδειχναν ότι δεν ξέρουν για ποιο λόγο κατέβηκαν στο γήπεδο. Μιλάμε για χάλια μαύρα. Ο Ισημερινός κέρδισε με 1-0 τη Χιλή και δείχνει να είναι ικανός για το διπλό. Τώρα τελευταία δεν τους έχω δει αλλά έχει μαζέψει 12 βαθμούς σε 6 αγώνες κι αυτό κάτι δείχνει. Θα πάω με το διπλό σε απόδοση 2,90.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *