Καλή τύχη στον Ολυμπιακό

Μιας και ο χτεσινός μου τίτλος στάθηκε γουρλής για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα του ποδοσφαίρου πέτυχε μια ιστορική νίκη στο Μεάτσα, αλλά και αυτή του μπάσκετ πέρασε από την Πολωνία, σκέφτηκα ν’ αρχίσω με την ίδια ευχή για τον Ολυμπιακό σήμερα, έτσι ώστε να επιτύχει στους Ευρωπαϊκούς του αγώνες και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

 

 

Αυτός ο άσσος θα είναι και η επιλογή της ημέρας για μένα. Νομίζω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να προχωρήσει στο θεσμό του κυπέλλου UEFA, κερδίζοντας την Μπενφίκα μέσα στο Καραϊσκάκη. Βέβαια, άλλος ο Ευρωπαϊκός αέρας του Παναθηναϊκού κι άλλος αυτός του Ολυμπιακού, αλλά θεωρώ ότι και η τωρινή αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού μπορεί να τον βοηθήσει ώστε να φτάσει σήμερα στη νίκη. Και σίγουρα θέλουμε αυτό το αποτέλεσμα ώστε η χώρα μας να βρίσκεται σε μία αξιόλογη θέση στην κατάταξη της UEFA. Πάω με τον άσσο λοιπόν σε απόδοση 2,20.

Κλείνω με έναν απολογισμό για χτες. Δυστυχώς η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να κρατήσει το 2-0 κι ισοφαρίστηκε σε λίγα λεπτά, αλλιώς θα είχαμε μια απολύτως επιτυχημένη βραδιά. Ελπίζω και σήμερα να είναι ανάλογη η επιτυχία ολόκληρου του επιτελείου του a-bet.info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *