Περιμένοντας στη γωνία

Ελπίζω η σημερινή μέρα να είναι ανάλογη με τη χτεσινή. Δεν είναι βέβαια κάθε μέρα Πασχαλιά αλλά θα βάλω τα δυνατά μου. Επίσης σήμερα παρακολουθώ τους αγώνες χόκεϊ αλλά δεν θ’ ασχοληθώ να τους ποντάρω, μιας και τα ποδοσφαιρικά είναι υπεραρκετά. Θα έχουμε ύλη για το μεσοβδόμαδο.

Αρχή και σήμερα από τη Vyscha Liga της Ουκρανίας όπου η αντίπαλος του Ολυμπιακού Μetalist αντιμετωπίζει στη Συμφερόπολη την τοπική Tavria. Στη 2η θέση της βαθμολογίας η Μέταλιστ με 3 βαθμούς απόσταση από την κορυφή, στην 13η θέση η γηπεδούχος ομάδα με 5 βαθμούς απόσταση από τον πάτο. Μεγάλη απόδοση στο διπλό, γι’αυτό και είναι και ύποπτο. Πάω με χαλαρό ποντάρισμα υπέρ της Μέταλιστ σε απόδοση 2,00.

Συνέχεια στην Σερβία, όπου έχουμε κι εδώ έναν αγώνα πολύ ύποπτο. Η Rad Βελιγραδίου υποδέχεται την Hajduk Kula. Τελευταία στη βαθμολογία η γηπεδούχος, με μόλις 9 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Όχι ότι και οι φιλοξενούμενοι είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, σαφώς καλύτερη συγκομιδή από τους Βελιγραδινούς. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί η απόδοση στο διπλό βρίσκεται στο 4,20 και θα το πληρώσω για να μάθω.

Ας ασχοληθώ και μ’ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Αλμερία – Λα Κορούνια ο αγώνας κι αναρωτιέμαι πότε έγινε η Αλμερία τόσο μεγάλη ομάδα ώστε να μας πληρώνουν αποδόσεις της τάξης του 3,60 για την επικράτηση της Ντεπορτίβο. Το ξέρω ότι πολύς κόσμος θα πάει μ’ αυτό το διπλό αλλά η απόδοση “με τραβάει απ’ το γιακά”. Θα το ποντάρω κι ότι κάτσει.

Τέρμα με τα ποδόσφαιρα. Ποντάρω κι ένα αγώνα από το Ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην όμορφη Σύρο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Φοίνικα. Μου άρεσε πολύ η ομάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλαμαριά την προηγούμενη αγωνιστική και θα προτιμήσω να πάω με το διπλό σε απόδοση 2,51.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *