Συνεχίζουμε με σύστημα

Η ομάδα του a-bet.info βρίσκεται στις επάλξεις για να σας δώσει ότι καλύτερο και κερδοφόρο για το Σ/Κ που έρχεται. Stay tuned….

 

 

Ψάχνοντας τα παιχνίδια της ημέρας τελικά κατέληξα σ’ένα σύστημα για σήμερα. Σύστημα 3/4 σε ισοπαλίες, παρασυρόμενος από τα Χ του Peter στα Staked Picks, που ελπίζω κι εύχομαι ν’αποδώσουν τα μέγιστα. Χωρίς πολλή ανάλυση, μιας και πιστεύω ότι ειδικά για τις ισοπαλίες δεν χρειάζεται ανάλυση, ειδικά σε ματς που δείχνουν ότι πάνε προς τα εκεί.

Ξεκινώ από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης. Ίδιας δυναμικότητας ομάδες και ο Πανιώνιος που θα μπορούσε να επικρατήσει και λόγω έδρας, δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του.

Ακολουθούν δύο παιχνίδια από τη Μεγάλη Βρετανία. Ένα από Premier League.To ματς Βolton Wanderers – Portsmouth, όπου δίνεται σαν (μικρό) φαβορί η γηπεδούχος Μπόλτον, αλλά προσωπικά νομίζω ότι το ματς αυτό θα κολλήσει στο Χ. Το δεύτερο είναι από την Πρεμιέρ Σκωτίας. Ο αγώνας Hearts – Dundee United είναι για μένα πολύ κοντά στο Χ και θα το ρισκάρω.

Τέλος, πάμε και στον παράδεισο του Χ, στην Γαλλία. Το μικρότερο σε απόδοση από τα Χ που επέλεξα είναι αυτό στον αγώνα Lorient – Stade Rennes. Πέντε ισοπαλίες οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα και δέκα οι φιλοξενούμενοι. Ρισκάρουμε στην παράδοση της Ρεν.

Έχω και κάτι περίεργα από Ελληνικά σπορ, που θα δώσω προς το μεσημέρι….

Update

Πάμε να δούμε μερικά παιχνίδια από διάφορα αθλήματα στην Ελλάδα. Όλα από κατηγορίες Α1 αντρών. Ξεκινάμε από το Μπάσκετ. Θα ποντάρω υπέρ του Πανελληνίου στον αγώνα του κόντρα στο Μαρούσι. Ειδικά σε μία τέτοια περίοδο, με τα προβλήματα του Αμαρουσίου. Συνέχεια στο Βόλεϊ, όπου θα προτιμήσω το διπλό του Άρη στην Κηφισιά. Μικρή αποδοση αλλά πιστεύω ότι αξίζει. Μετά έχουμε Χάντμπολ. Εδώ μου αρέσει η επικράτηση του Δούκα επί του ΠΑΟΚ και τέλος στο πρωτάθλημα πόλο θα ρισκάρω στην επικράτηση της Χίου επί του Π.Φαλήρου στο νησί.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *