Εδώ είναι Βαλκάνια

Μελέτησα για λίγο τα πρωταθλήματα που γίνονται στις βαλκανικές χώρες και τελικά κατέληξα κάπου. Που; Δύο αγώνες επέλεξα για σήμερα Σάββατο, που θεωρώ ότι θα μας πάνε στο ταμείο.

 

Ο πρώτος είναι από το πρωτάθλημα Ουγγαρίας, την Soproni Liga. Η αναμέτρηση είναι Diosgyori VTK Siofok. Η γηπεδούχος ομάδα έχει 33 βαθμούς και έχει καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Οπότε δεν κυνηγά τίποτα πλέον, παρά μόνο κάποιους βαθμούς που μπορεί να της κάτσουν. Η φωτιά είναι στα μπατζάκια της Siofok. Η οποία έχει 20 βαθμούς και θέλει οπωσδήποτε νίκες από ‘δω και πέρα, μήπως και καταφέρει να προλάβει τρεις ομάδες που βρίσκονται ακριβώς από πάνω της και σώσει το τομάρι της. Δύσκολο μεν αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Άρα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.  Η Betsson μας προσφέρει αυτό το διπλό στο 4,20.

Στη Liga I της Ρουμανίας η αναμέτρηση Gaz Metan Vaslui ακολουθεί σχεδόν την ίδια λογική. Όμως εδώ καίγεται η γηπεδούχος. H οποία θέλει να μαζέψει βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αφού τώρα είναι στο όριο. Σήμερα θα βρει απέναντί της μια αδιάφορη Vaslui και νομίζω ότι ο άσσος έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα επαλήθευσης. Και η απόδοση δεν είναι μικρή! Η Sportingbet μας τον προσφέρει στο 2,40.

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε και τα Staked picks όπου οι προτάσεις για όλα τα αθλήματα σας περιμένουν να τις εκμεταλευτείτε!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *