Εδώ είναι Βαλκάνια, ήρθε κι ο ΟΠΑΠ

Λειψυδρία στα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο και τα τζιμάνια του ΟΠΑΠ αποφάσισαν να βάλουν στο ΠΡΟΠΟ το αξιόπιστο(!!!) πρωτάθλημα της Αλβανίας (Super League) αλλά και κάποιους αγώνες από το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας (Soproni League). Εμείς βέβαια, εδώ στο a-bet.info, παρακολουθούμε τα πρωταθλήματα των βαλκανικών χωρών αλλά κι αυτών της ανατολικής Ευρώπης αρκετά χρόνια και μπορούμε να σας "ανοίξουμε τα μάτια".

Hungary, football, soccer, Ουγγρικό ποδόσφαιρο, ΟΠΑΠ, ΠΡΟΠΟ

Η αλήθεια είναι ότι με το αλβανικό ποδόσφαιρο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Και δε νομίζω να το κάνω τώρα. Όμως για το Ουγγρικό έχω αρκετά να σας πω. Καταρχήν, σήμερα που ο ΟΠΑΠ βάζει στο ΠΡΟΠΟ τους 3 αγώνες του Ουγγρικού πρωταθλήματος, να σας ενημερώσω ότι είναι η προτελευταία αγωνιστική. Δηλαδή, μια στροφή πριν το τέλος κι ενώ έχουν κριθεί αρκετά τα θέματα πρωταθλήματος – Ευρώπης – υποβιβασμού, μας πετάει το κόκκαλο το χαφιεδότσουρμο του ΟΠΑΠ για να γεμίσει το δελτίο ΠΡΟΠΟ. Μάλιστα, ενώ υπάρχουν άλλα 3 παιχνίδια που γίνονται σήμερα στην Ουγγαρία, πάλι κουτσούρεμα γίνεται κι εδώ, βάζοντας ότι γουστάρουν αυτοί!

Οι σημερινοί αγώνες στο Ουγγρικό πρωτάθλημα είναι:

Kaposvari Rakoczi – Diosgyor

MTK Hungaria – Kecskemet

Paksi – Budapest Honved

Vasas Budapest – Zalaegerszeg

Fehervar – Ujpest

Debreceni – Gyοr Eto

Τα τρία τελευταία είναι αυτά που υπάρχουν στο δελτίο του ΠΡΟΠΟ. Τι αξία έχουν τώρα αυτά τα παιχνίδια; Ας δούμε την βαθμολογία στην κορυφή: 1) Debreceni 61….2) Fehervar 60….3) Gyοr Eto 53….4) Ujpest 51

Ο πρωταθλητής (Debreceni ή Fehervar) πάει στα προκριματικά του Ch.L. ενώ οι 2 επόμενες ομάδες στα προκριματικά του Εur.L. Αν έρθουν και τα 2 άσσο δεν αλλάζουν και πολλά στην κούρσα των θέσεων αυτών. Όπως κι αν έρθουν και τα 2 διπλά ή αν έρθουν και τα 2 ισόπαλα. Οπότε βγάλτε εσείς σημείο. Το άλλο το παιχνίδι είναι άσσος γιατί η Vasas έχει 31 βαθμούς και θέλει να περάσει τους 32 για να έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Στα άλλα 3 παιχνίδια προβλέπω άσσους για την Kaposvari και την Paksi (ακολουθούν την ίδια λογική της Vasas) ενώ αδιάφορο είναι το ματς της MTK. Χαμηλή απόδοση (για όσους θέλουν να τα παίξουν στο στοίχημα) για τους 2 από τους άσσους αυτούς. Μόνο της Paksi έχει κάποια παικτική αξία.

Ένα άλλο παιχνίδι που θα ρισκάρω σήμερα είναι ο τελικός κυπέλλου στη Λεττονία. Jelgava – Jurmala οι αντίπαλες ομάδες. Δεν σας λένε και τίποτα. Ούτε κι εμένα πολλά. Μόνο που η Jurmala είναι 3 βαθμούς πιο ψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και στους αγώνες κυπέλλου έχει ρίξει κάτι ξεγυρισμένες τεσσάρες και πεντάρες. Διπλό που το βρίσκουμε από 2,50 (!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *