2η μέρα Mundial

 

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά του πλανήτη ξεκινά σήμερα στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Κάθε μέρα εδώ, στο a-bet.info, θα βρίσκετε προτάσεις που όλοι μας θέλουμε να μας οδηγούν στο ταμείο. Πιστεύουμε στο τέλος του mundial οι τσέπες μας να είναι φουσκωμένες. Ακόμη, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα μας, που ταξίδεψε ως τη Ν.Αφρική για να κάνει μια καλή παρουσία. Θα είμαστε στο πλευρό σας!

Εθνική Ελλάδα παγκόσμιο κύπελλο mundial greece

 

Θα ξεκινήσω με μία εκτίμηση των αγώνων του Σαββάτου. Σήμερα στις 2:30 μ.μ. η Εθνική μας κάνει ντεμπούτο στο παγκόσμιο κύπελλο κόντρα στη Νότια Κορέα. Η εκτίμησή μου είναι ότι θα κερδίσουμε. Ο Οτο Ρεχάγκελ ξέρει πως να παίρνει αποτελέσματα. Τα έχει πάρει από μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και σίγουρα η Κορέα δεν συγκαταλέγεται σ’ αυτές. Άλλωστε, η ομάδα μας δεν περιμένει να κερδίσει την Αργεντινή. Τους Κορεάτες πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τη Νιγηρία. Θα ρισκάρω σε νίκη της Ελλάδας σε σπέσιαλ απόδοση του 2,80 που μας δίνει η Centrebet.

 

 

Στις 5 το απόγευμα γίνεται ο δεύτερος αγώνας του ομίλου μας ανάμεσα σε Αργεντινή και Νιγηρία. Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εδώ εκτός από τη νίκη της Αργεντινής. Χαμηλή η απόδοση, για χοντρά πακέτα. Στο 1,50 η καλύτερη απόδοση στο διαδίκτυο από γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες, αλλιώς υπάρχει και πιο ψηλά. Νομίζω ότι καλή επιλογή αποτελεί το over 2,5 goals που η Expekt μας το προσφέρει σε απόδοση 1,85 αλλά ίσως και το οver 3,5 goals που το βρίσκουμε πάλι στην ίδια εταιρεία σε απόδοση 3,20.

Τέλος, στις 9:30 το βράδυ, η Αγγλία παίζει με τις Η.Π.Α. Τα στοιχεία εδώ είναι πολύπλευρα. Πολλοί θεωρούν ότι οι Άγγλοι μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη και την κούπα. Οι περισσότεροι όμως είναι συγκρατημένοι. Γιατί οι Άγγλοι έχουν μεν μονάδες αλλά σαν σύνολο σπάνια τα καταφέρνουν. Φέτος όμως έχουν στο τιμόνι τους τον Ιταλό Fabio Capello κι αυτός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επίσης, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι Αμερικάνοι έχουν καλή ομάδα. Έχουν παίκτες όπως ο Donovan και ο Edu που αγωνίζονται στην Ευρώπη, σε μεγάλες ομάδες και σίγουρα δεν είναι η παλιά άμπαλη Αμερική. Όμως εγώ διαφωνώ σχετικά με τη ζημιά που μπορούν να κάνουν. Ναι, μπορούν να κερδίσουν την Αλγερία ή να κάνουν ζημιά στη Σλοβενία αλλά με την Αγγλία δεν τους δίνω ελπίδες. Απόδοση 1,55 για νίκη της Αγγλίας είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να βρούμε και νομίζω ότι αξίζει το ποντάρισμά μας.

Συγκεντρωτικά αναφέρω ότι οι δικές μου επιλογές για σήμερα είναι νίκη της Εθνικής μας, over 2,5 στον αγώνα της Αργεντινής και μια δυάδα Αργεντινή – Αγγλία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *