Διαπλοκή παντού

Η εταιρεία Bet-at-Home δραστηριοποιείται στο διαδικτυακό στοίχημα για πολλά χρόνια. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στην αγορά με διαφημίσεις τόσο σε διάφορα στοιχηματικά sites, στη χώρα μας και στο εξωτερικό, όσο και με διαφημίσεις της σε γήπεδα (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϋ, τέννις κλπ). Όπως όλες οι εταιρείες αυτού του είδους προσφέρει κι αυτή τα bonus της, για νέους πελάτες αλλά και κατά καιρούς με διάφορες προσφορές.

bet-at-home bonus

 

Μια τέτοια “τρέχει” εδώ κι αρκετά χρόνια. Προσφέρει ένα bonus κάθε μέρα 50 ευρώ σε κάποιον πελάτη της (με κλήρωση). Ο συγκεκριμένος πελάτης θα πάρει το bonus από τη στιγμή που θα κάνει login εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα. Αλλιώς το ποσό μεταφέρεται στον επόμενο και πάει λέγοντας. Σαν jackpot. Μπορείτε να δείτε στην εικόνα τι ακριβώς εννοώ.

 

 

bet-at-home bonus


Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα επίσης, ότι η Πολωνία χαίρει ιδιαίτερης φροντίδας. Το παρακολουθώ για περισσότερο από 2 χρόνια και το ποσοστό Πολωνών που έχουν κληρώσει ξεπερνά το 80% του συνόλου. Τυχαίο; Δε νομίζω! Τους είχα στείλει e-mail και τους το ανέφερα και ως δικαιολογία μου είπαν ότι έχουν πολλούς Πολωνούς πελάτες. Κοιτάξτε τι έχουν “κληρώσει” τις τελευταίες ημέρες! Σε λίγο δεν θα μείνει νομίζω κανένας Πολωνός που να μην έχει κληρωθεί.

Αν πιστεύετε ότι όλα αυτά είναι απλά τύχη τότε δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Αλλά επειδή τα έχουν δει πολλές φορές τα μάτια μας (τυχαία σε καλές θέσεις διορίζονται τα παιδιά, ανήψια, ξαδέρφια κλπ βουλευτών και συνδικαλιστών κ.ο.κ.) η τύχη για μένα έχει και ένα όριο. Δεν μπορεί ρε φίλε να έχεις πελάτες σε όλο τον κόσμο ή τουλάχιστον στην Ευρώπη και να κληρώνεται 80% (+) Πολωνοί.  Δηλαδή αν έχεις 2000 πελάτες οι 1600 είναι από την Πολωνία και από όλες τις άλλες χώρες μόνο 400. Για μπάστα.

Υ.Γ. Αν δεν κάνω λάθος στα 2 χρόνια που ανέφερα δεν πρέπει να έχουν κληρωθεί πάνω από 5 Έλληνες. Άντε βαριά να συμπληρώσω και το δεύτερο χέρι, πάντως σίγουρα τα δάκτυλα και των 2 χεριών δεν τα ξεπερνάνε. ΕΛΕΟΣ!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *