Έλεγχος και φορολόγηση διαδικτυακών τυχερών παιγνίων .

alt

Η οικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει στην χώρα μας, εξαιτίας των χρόνιων συσωρευμένων προβλημάτων μας λόγω κακής διαχείρησης των οικονομικών μας απο τις εκάστοτες κυβερνήσεις και έχοντας κερδίσει το Ελληνικό κράτος το μονοπώλιο της διεξαγωγής του "πάμε στοίχημα" απο τα Ευρωπαικά Δικαστήρια μέχρι το 2020, αρχίζουν και σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά να κυρήξουν επι της ουσίας παράνομο τον στοιχηματισμό μας στης διαδικτυακές εταιρείες.

 

Τα χρήματα που διακινούνται είναι πάρα πολλά και απο αυτά το κράτος δεν εισπράτει τίποτα απολύτως. Και μάλιστα σε μια εποχή που οι οικονομικοί απατεώνες της Ευρωπαικής Ενωσης, οχι μόνο δεν βοήθησαν την Ελλάδα να βγεί απο το αδιέξοδο της αλλά την έσπρωξαν ακόμη πιο βαθιά στον πάτο. Περικοπές μισθών, επιτήρηση απο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και μια σειρά απο εξοντωτικά μέτρα. Το θέμα είναι πως τα χρήματα αυτα που φεύγουν απο εμας για το στοίχημα μας στις εταιρείες για να παίξουμε και να στοιχηματίσουμε με πολύ πιο θεμιτούς όρους, θα φροντίσουν να βάλουν φραγή ούτως ώστε σιγά σιγά να ανοίξουμε παρτίδες με τον ΟΠΑΠ και τους τριτοκοσμικούς όρους του μη μπορώντας να παίξουμε στο διαδύκτιο!!!

Ηδη ανεπίσημα και σε πρώτη αναγνωριστική φάση, κάποια ομάδα ανθρώπων απο τον Κρατικό Οργανισμό βρίσκεται σε επαφή με στελέχη Τραπεζών προκειμένου να βρουν φόρμουλα για να μην μπορούμε μέσω των καρτών μας αρχικά, να κάνουμε συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματικές. Σαφώς για να τεθούν σε λειτουργεία ολοι αυτοί οι μηχανισμοί για να μην μπορούμε να παίξουμε διαδυκτιακό στοίχημα θα χρειαστούν τον χρόνο τους. Ομως πιστέψτε με πως λόγω τις ελάχιστης εμπειρίας μου στον χώρο, δυστυχώς οτι  βάλουνε στο μάτι κάτι το οποίο τους βλάπτει…αργά ή γρήγορα το χτυπάνε με οση δύναμη θα θελήσουν οι ίδιοι οι κρατικοί φορείς. Μην ξεχνάμε και το σχέδιο του ΟΠΑΠ να γεμίσουν νόμιμους κουλοχέριδες τα Πρακτορεία  προκειμένου να εισπράξουν και απο εκεί επιπλέον χρήματα. Και βέβαια τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κάνει το Καζίνο του Λουτρακίου κατά της 848.com επειδή όπως ισχυρίζεται το νομικό τμήμα του Λουτρακίου…χάνουν πελάτες πολλούς απο την ρουλέτα λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού απο την εν λόγω διαδυκτιακή εταιρεία. Θυμηθείτε τα όσα σας λέω σήμερα…στο μέλλον!!! Θα αναγκαστούμε να παίζουμε στον ΟΠΑΠ με το μονοπώλειο του και δεν θα βγάζουμε και άχνα!!!

Οσο για τις ιστοσελίδες του στοιχήματος που προβάλλουν διαδυκτιακές εταιρείες? Η Ηλεκτρονική δίωξη ήδη τις έχει "πακετάρει" και στο μέλλον μετά την ψήφιση και εφαρμογή των νόμων, το ελάχιστο πρόστιμο που πέφτει στην ιστοσελίδα που παρανομεί εξακολουθώντας να διαφημίζει τις εταιρείες θα φτάνει και τις 60.000 ευρώ!!!

συνεχίζεται…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *