Μάθηματικά και στατιστική εν δράση – Στοίχημα

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του a-bet.info

Poisson distribution betting

Οι φανατικοί φίλοι της σελίδας και παρέας μας εδώ στο a-bet.info μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο κατά την άποψη μου. Πρωτοκλασάτα ονόματα του στοιχηματικού κόσμου σας προσφέρουν καθημερινά της γνώσεις τους είτε σε μορφή αναλύσεων και άρθρων είτε σε μορφή Picks. Το σημαντικότερο από όλα είναι πως τα πάντα καταγράφονται και τίποτα δεν κρίνετε η και ξεχνιέται … όπως κάνουν πολλοί Guru του internet και όχι μονο.

 

Επιπλέον όμως στα πολύ δυνατά σημεία των Betmanavis και Milanik που είναι HOT αυτή την περίοδο το a-bet.info σας προσφέρει και άλλα σημαντικά εργαλεία σε μία συνέχεια των πρωτοποριών που έχει εφαρμόσει από την πρώτη μέρα ύπαρξης του.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας προτρέψουμε όλους σας να συμβουλεύεστε την κατηγορια Poisson Distribution Picks. Τον λόγο έχουν αναλάβει τα μαθηματικά και η στατιστική για να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα που θα δείτε.

Σημαντικό βεβαια είναι και θα πρέπει να επισημανθεί είναι πως η κατανομή Poisson δεν παίρνει στα υπόψιν ειδήσεις, απουσίες, κλίμα εντός και εκτος γηπέδου, μεταγραφικές ενισχύσεις κτλ. Όλα αυτά θα πρέπει να τα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας όταν συμβουλεύεστε τον πινακα αυτόν. Η προστιθεμενη ενημέρωση στα κεκτημένα ενός πρωταθλήματος και η καταγραφή της επικαιρότητας σε συνδυασμό με την φόρμουλα του Poisson θα σας γεμίσει τις τσέπες με λεφτά.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται από τη φόρμουλα της κατανομής Poisson είναι πολλές, αρκεί να μελετηθεί σωστά. Ειδικότερα η σύγκριση των αποδόσεων του πινακα, που είναι και οι πραγματικές με τις προσφερόμενες αποδόσεις των bookmakers μπορούν από μονες τους να σας προσφέρουν Value Bets.

Καλή μελέτη και τα σχόλια σας είναι καλοδεχούμενα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *