Η Centrebet εξαγοράστηκε από τη Sportingbet

Centrebet

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Centrebet εξαγοράστηκε πρόσφατα από τη Sportingbet. Η Sportingbet είναι μια από τις κορυφαίες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες παιχνιδιών στο διαδίκτυο και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου από το 2001. Έχει πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων, από αθλητικό στοίχημα, καζίνο, πόκερ και τεράστια ποικιλία παιγνιδιών.

 

 


Για να διευκολυνθεί η εξαγορά, η Centrebet δεν θα δέχεται καινούργιες καταθέσεις ή στοιχήματα σε οποιονδήποτε Centrebet προϊόν από 06/10/2011. Εν αναμονή στοιχήματα θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν στο λογαριασμό σας για ανάληψη. Εν αναμονή μπόνους θα ακυρωθούν.

Ο λογαριασμό σας στη Centrebet

Λόγω της συγχώνευσης, η ιστοσελίδα not ο ιστότοπος της Centrebet θα διακόψει σύντομα τη λειτουργία του. Πιο συγκεκριμένα, ο λογαριασμός σας στη Centrebet θα κλείσει στις 07/11/2011. Στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι την εν λόγω ημερομηνία, σας παρακαλούμε να προχωρήσετε σε ανάληψη οποιουδήποτε υπολοίπου διαθέτετε στο λογαριασμό σας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή περαιτέρω διευκρίνιση χρειαστείτε, είμαστε στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε τόσο καιρό και ευχόμαστε καλή συνέχεια στη διασκέδαση σας μέσα από το website της Sportingbet.gr.

 

 

The Team @ Centrebet

 

Σχετικό άρθρο για την εξαγορά της Centrebet θα βρείτε εδώ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *