Τέλος η Betfair για την Ελλάδα

Η Betfair ανακοίνωσε σήμερα την τελική της απόφαση για την αγορά της Ελλάδας

 

Ως συνέπεια της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π) βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σε πληροφορήσουμε πως από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, δε θα παρέχουμε πλέον υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων σε πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

 

 

Αυτό σημαίνει πως από την 3η Δεκεμβρίου και έπειτα, όσοι πελάτες μας βρίσκονται στην Ελλάδα δεν θα έχουν πρόσβαση σε κανένα από τα προϊόντα της Betfair. Επιπλέον, σε ενημερώνουμε πως παύουμε άμεσα τις εγγραφές νέων παικτών που διαμένουν στην Ελλάδα. Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα απενεργοποιήσουμε όλα τα δημιουργικά που διαφημίζουν τα προϊόντα μας στην Ελληνική αγορά και θα σε παρακαλούσαμε να αφαιρέσεις από τα προωθητικά μέσα τα οποία διαχειρίζεσαι όλα τα δημιουργικά καθώς και τους συνδέσμους προς την Betfair το συντομότερο δυνατόν.

Για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις και να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο προς τους πελάτες μας να διευθετήσουν τους λογαριασμούς τους, έχουμε ήδη ξεκινήσει μια σειρά επικοινωνίας με όλους τους παίκτες μας που διαμένουν στην Ελλάδα, ενημερώνοντάς τους πως από την 3η Δεκεμβρίου 2012 δεν θα μπορούν να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα ή να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα παιχνίδια μας. Αξίζει να τονίσουμε πως παρ’ ολ’ αυτά, οι πελάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στη σελίδα του λογαριασμού τους ώστε να προβούν σε ανάληψη τυχόν κεφαλαίων τους.

Με εκτίμηση,
 
Betfair

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *