Αναστολή της απεργίας

Ανεστάλησαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των πρακτόρων του ΟΠΑΠ, μετά από σχετική απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ.

Σημειώνεται ότι η ομοσπονδία των πρακτόρων είχε προκηρύξει απεργία διαρκείας αντιδρώντας στην αύξηση της φορολόγησης των κερδών των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ από την κυβέρνηση.

Σε συνέχεια της απόφασης του προεδρείου της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ) για την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των πρακτόρων επ’ αφορμή της νέας φορολογικής διάταξης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ δήλωσε:

«Μετά από λεπτομερείς συζητήσεις δύο ημερών, κατά τη διάρκεια των οποίων το Υπουργείο Οικονομικών ξεκαθάρισε με τρόπο κατηγορηματικό ότι, η νέα φορολογία 10% των παιγνίων αφορά μόνον τα καθαρά κέρδη του παίκτη και όχι το σύνολο της επιστροφής, οι πράκτορες της ΟΠΑΠ Α.Ε., καθώς και οι υπάλληλοί μας, συμφώνησαν να αναστείλουν για την ώρα τις κινητοποιήσεις τους.

Μάλιστα, θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία των τεχνικών προτάσεων που το Υπουργείο ζήτησε από την ΟΠΑΠ Α.Ε. με στόχο την ορθή και προσφορότερη εφαρμογή του νόμου».

Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής. Δηλαδή θα αφαιρούν το ποσό που έπαιξε κάποιος και θα φορολογούν το υπόλοιπο? Σιγά τα ωά ρε μάγκες!!! Δηλαδή οι Πράκτορες εξασφάλισαν με λίγα λόγια ότι οι επιστροφές των παικτών θα ξαναπαίζονται και έκαναν «τουμπεκί» για το νέο χαράτσι που υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο κυρίως το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!