Και η συνέχεια τωνμεγάλων επιτυχιών του “κινηματογράφου”!!

Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα….και φυσικά όλη μου η προσοχή και το ενδιαφέρον στράφηκαν κατ’ευθείαν σε αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ γεγονός που -είμαι σίγουρη- θα αλλάξει το ρου της Ιστορίας!! Γιατί ως τέτοιο το μεταχειρίστηκαν!

Ο Ρουβάς είναι ΠΑΤΕΡΑΣ!!!!! Ε τί να πεις γι’αυτο??? 24 χρόνια αγωνίας έλαβαν τέλος, γιατί, η αλήθεια είναι ότι, από τη στιγμή που γεννήθηκα το περίμενα!!!

Τέλοσπαντων, ας μην είμαστε τόσο επικριτικοί! Τι φταίει κι ο άνθρωπος που όλοι ασχολούνται με την κόρη του..!?!?

Να ζήσει πάντως το κοριτσάκι, να κάνει και καριέρα στο τραγούδι(επιβάλλεται άλλωστε, όλα τα παιδιά διάσημων το ίδιο κάνουν) και να ασχολούμαστε κάποτε με τα δικά της τα παιδιά!

Και η συνέχεια περιλαμβάνει το πασίγνωστο σε όλους ΒΑΤΟΠΕΔΙ!!!


Τί να πει κανείς χωρίς να λογοκριθεί για τις ακατάλληλες εκφράσεις του?????

Μαζεύτηκαν κάτι καραγκιόζηδες, έφαγαν τα λεφτάκια μας, εμείς στεκόμαστε αδιάφοροι αφού είμαστε καθησυχασμένοι ότι οι φοβεροί αυτοί “δικαστές” που αποκαλούνται δημοσιογράφοι, θα βάλουν τα πάντα στη θέση τους και θα “κατακεραυνώσουν” τους ενόχους και η ζωή συνεχίζεται μέχρι το επόμενο σκάνδαλο που θα φροντίσει ώστε τα κανάλια να κάνουν πάντα νούμερα(ή και να δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερα “νούμερα”)!!

Ας κλείσω αυτό το άρθρο ευχόμενη να ξυπνήσουμε κάποια μέρα από τον βαθύτατο ύπνο μας και να καταλάβουμε όχι ΄΄οτι μας κοροϊδεύουν(αυτό νομίζω το έχοθμε καταλάβει προ πολλού) αλλά ότι έτσι όπως το πάμε και έτσι όπως σκεφτόμαστε τίποτα μα τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και θα είμαστε πάντα τα κορόιδα του κάθε Εφραίμ και του κάθε Κωστογιωργάκη Παπανδρεοκαραμανλή!!!

Φιλιά σε όλους και μείνετε συνδεδεμένοι για τις αθλητικές ενημερώσεις των ανδρών του site καθώς και τα δικά μου ταπεινά αρθράκια….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *