Ξεκαθαρίζει το τοπίο …

alt

Η ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και φαίνεται πιο ώριμη από ποτέ για να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους … Δεν είναι μόνο η σταθερότητα που έχει επιδείξει μέχρι τώρα, αλλά και το ρεαλιστικό στυλ που έχει παρουσιάσει ξέροντας τι ζητάει σε κάθε παιχνίδι, χωρίς να αγχώνεται ακόμα και όταν οι διώχτες της βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Θυμίζει σε πολλά την ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ που θαυμάσαμε τα τελευταία χρόνια και πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς όταν στο τιμόνι της βρίσκεται ο Μ.Ραμάλιο. Στα αξιοσημειώτα η τελευταία μεταγραφική προσθήκη, με τον Βάγκνερ Λοβ να προσθέτει ακόμη μία αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

Πάντως εκτός από την ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ και οι άλλες ομάδες της πρώτης 4αδας ΓΚΟΙΑΣ, ΙΝΤΕΡ, ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ είναι οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει και δικαίως βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Ίσως το μόνο ερωτηματικό είναι η ΓΚΟΙΑΣ, όχι λόγω αποδόσης, αλλά λόγω αντοχών με την έννοια αν τελικά θα μπορέσει μέχρι τέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Εδώ για άλλη μια φορά εκτός του σκόρερ Φελίπε που διακρίνεται δια γυμνού οφθαλμού, να εξείρω την απόδοση του full δεξιού μπακ Βίτορ που βγάζει στην κυριολεξία μάτια(που είσαι ρε Αντωνίου να τον δεις πρώτο πράμα σε λογική τιμή η παικτούρα και μας πρίζετε μισό χρόνο με τον «τουρίστα» τον Γιούρκα)!!! Η μόνη ομάδα που ίσως μπορεί να σπάσει την G4 όπως είναι τώρα στην βαθμολογία, είναι η ΣΑΝΤΟΣ, αλλά πρέπει να βελτιωθεί κατά πολύ για να το πετύχει και να αποκτήσει σταθερότητα.

Στην ουρά τέλος δεν φαίνεται να ανακάμπτουν με τίποτα οι ΦΛΟΥ(συμπάθεια), ΣΠΟΡΤ, ενώ θα παλέψουν μέχρι τέλους οι ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ, ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ, ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΡΕ, ΝΑΟΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΤΑ για τις δύο ομάδες που θα τις συνοδέψουν στην δεύτερη κατηγορία. Πάντως να πω την αμαρτία μου δεν βλέπω την ΜΠΟΤΑ να είναι μια απ’ αυτές …

alt

Στα στοιχηματικά τώρα αναμένω ακόμη περισσότερους άσους. Κι αυτό γιατί ανέκαθεν στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα η έδρες έπαιζαν καταλυτικό ρόλο. Είναι και οι περισσότερες νίκες που είναι βασικό κριτήριο ισοβαθμίας, με τις ομάδες να επιδιώκουν το πιο εφικτό(εντός έδρας νίκες). Αλλά βεβαίως να μην ξεχνιόμαστε, αφού και η στοιχηματική στρατητιγική μας είναι τέτοια, οι εκτός έδρας νίκες είναι από τις πιο καλοπληρωμένες παγκοσμίως … Επίσης σημαντικό στοιχείο για τους απανταχού under-overάκηδες, είναι το ξεκάθρο προβάδισμα των over, σε ένα πρωτάθλημα όπου το θέαμα ακόμη περισσεύει, έστω κι αν οι τακτικές πλέον, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του.

Μία ή άλλη με τις μετακινήσεις, αφού τον δρόμο για την Ευρώπη πήραν 29 ποδοσφαιριστές, ενώ 30 ακολούθησαν την αντίστροφη πορεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *