Πλησιάζοντας στους τελικούς

Μεγάλη έκπληξη του 3ου γύρου ο αποκλεισμός της Ana Ivanovic από την Αmelie Mauresmo. Η 30χρονη Γαλλίδα, που την κοντράραμε προχτές, κατάφερε να αφήσει εκτός τουρνουά το Νο 5 του κόσμου και να προκριθεί στα ημιτελικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Ή η Ivanovic έχει τα χάλια της ή η Mauresmo “αναστήθηκε”. Τον αγώνα αυτόν δεν τον είδα, αλλά επειδή δεν πιστεύω στο δεύτερο ενδεχόμενο, εγώ θα ξανακοντράρω τη Γαλλίδα, προτιμώντας μια άλλη συμπατριώτισσά της.

Η 24χρονη Marion Bartoli (Νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη) είναι μια πολύ περίεργη τενίστρια. Σε κάποια παιχνίδια παίρνει νίκες που δεν τις περιμένει ούτε η ίδια. Σε κάποια άλλα χάνει εντελώς ανέλπιστα. Συνήθως όμως ξεκινά αρκετά καλά τις χρονιές της. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει εύκολα την Αυστραλή Wejnert, πιο δύσκολα την Ουγγαρέζα Czink και πάλι εύκολα την Ιταλίδα Garbin.

Θα έλεγα ότι η νίκη της Mauresmo επί της Ivanovic έχει ωθήσει τις εταιρείες στοιχημάτων να χρίσουν φαβορί για τον σημερινό αγώνα αυτή την Γαλλίδα, αλλά εγώ θα ρισκάρω στην άλλη, τη νεότερη. Και μάλιστα σε καλή απόδοση 2,25.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *