Στον ντάκο…ψάρακα!!!

Ομολογώ πως δεν περίμενα την χθεσινή…πατάτα του Πειραιώτη μέσα στις Ζωσιμάδες. Φαίνεται πως η γύμνια του περυσινού πρωταθλητή σε πολλά σημεία του, βγαίνει ολοένα και περισσότερο στην επιφάνεια. Δεν είναι επί του παρόντως να σταθώ σε τέτοιο θέμα διότι το μυαλό μου είναι περισσότερο στην άλλη…Γαλλική πατάτα της Λυών…Τι να πώ δεν ξέρω… ή στραβός είναι ο γυαλός ή μάλλον θα ξεκινήσω σιγά σιγά να ασχολούμαι με το Γαελικό Πρωτάθλημα της ηρωικής Ιρλανδίας, ξέρετε εκείνο το άθλημα που μοιάζει με ποδόσφαιρο,με χάντ μπόλλ, με ράγκμπυ και που έχουν κάτι γκολπόστ πανύψηλα και το κυριώτερο; Στο Εθνικό τους πρωτάθλημα στην Premier συμμετέχουν…2 ομάδες!!! ή θα το γυρίσω στο Αγγλικό κρίκετ και θα ποντάρω στις 16 κατηγορίες που διαθέτει το τοπικό πρωτάθλημα των Δυτικών Ινδιών, μπας και εκεί τα πράγματα απο στοιχηματικής άποψης είναι…πιο ευνοικά. Και όσο για το μπάσκετ που μου αρέσει; Tι την θέλω την αξιοθρήνητη Ορλεάν που δεν μπόρεσε να κερδίσει την μακράν χειρότερη ομάδα της Χάβρης; Υπάρχει ενα πολύ ωραίο Πρωτάθλημα μπασκετικό στην Σομαλία με 3 ομάδες… και αν δεν μου φτάνει και αυτό, στο μακρυνό λιγάκι…Βανουάτου παίζουν ένα άθλημα που ποντάρεις επάνω στο γεγονός, πόσους λευκούς καρχαρίες θα πιάσουν με τα χέρια…φυσικά οι τοπιοι ψαράδες του Ειρηνικού μέσα στην σεζόν…Είναι και στοίχημα μακράς διαρκείας…Οσο για το Βέλγιο και τον άχαστο άσσο της Μπρύζ, υπάρχει και το πρών Βελγικό…Κογκό που θα ρίξω και εκεί κανένα πονταρισματάκι καλό και μακράς διάρκειας και αυτό, στο στοιχηματικό γεγονός για πόσο θα κρατήσει η…ξηρασία ακόμη στις πεδιάδες τους!!! Δεν βαριέσαι…ετσι και αλλιώς ξηρασία στοιχηματική με τα Βελγικά…τουλάχιστον με την ξηρασία του Κονγκό ενισχύουμε και τους μεγαλοσχήμονες Λευκούς και ντόποιους φύλαρχους, ενα ποσοστό των πονταρισμάτων μας να πηγαίνουν για την αγορά και το μοίρασμα ρούχων της Unisef και για κανένα ανθρακούχο αναψυκτικό μπας και πίνοντας το, απολάυσουν καλύτερα την…ασιτία τους!!!

Δεν είμαι πεσιμιστής Κύριοι, αλλά να…ήθελα και εγώ στην πρώτη παρουσίαση μου να κάνω ενα καλό σεφτέ…αλλά απέτυχα και εύχομαι να μην πιάσει αυτη η φράση και η Ελληνική παροιμία που λέει πως η αρχή είναι το…ημισυ του παντός!!! Κατι τέτοια τα φοβάμαι και οχι γιατί είμαι προληπτικός αλλά γιατί είμαι Νεοέλλην και με πιάνουν κάτι κρίσεις απληστίας γιαυτό και πήρα τηλ τον γιατρό μου πρωινιάτικα και το ερώτησα!!! Γιατρέ μου, τι θα κάνω με τις κρίσεις μου; Θα αντέξω μέχρι το τέλος; Δώσε μου κανένα αντι…στοιχηματικό χαπι να το παίρνω και να ηρεμώ… Ο μπαγάσας δεν μου γράφει τίποτα στο συνταγολόγιο του και μου είπε το εξής: Πάρε βαθιές ανάσες, χαλάρωσε, ηρέμησε, περιόρισε το τσιγάρο για σήμερα και…ποντάρισε στην νίκη της Γιουβέντους με 1.50 απόδοση!!! Τιιιιιιιι;;;;;; είπες του φώναξα; Γιατρός, επιστήμων και μου προτείνεις κάτι τέτοιο; Δεν το πιστεύω στα αυτιά μου αυτό που ακούω!!! Καλά και που το στηρίζεις αυτό γιατρέ μου, τον ρώτησα… Ελα τελείωνεεεε και κάνε οτι σου λέω για να βρείς τους ρυθμούς σου…αντε γειά!!! Και έφαγα στην μάπα το κλείσιμο του γιατρού!!! Κάτι θα ξέρει αυτός, μονολόγησα μέσα μου και μπήκα στα “ιδιαίτερα” για το ποντάρισμα…Αυθόρμητα γύρισα να μαζέψω την κάρτα του και έπεσε η ματιά μου στην ειδικότητα του…Γενικός Ιατρός, μπλα μπλα και στο τέλος;;; εκει που έμεινα κάγκελο;; Σύμβουλος στοιχηματισμού – Tipster (;;;)

Αυτό είναι…φώναξα δυνατά!!! Τι σου κάνει η άτιμη η εξέλιξη διαδυκτιακή εξέλιξη!!! Και το χειρότερο; Και τι να του πω τώρα, ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΟΙ tipsters;;; Θα με βγάλει και τρλλό στο τέλος!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *