God save the Queen

Στο υπόμνημα τους οι ηρωικοί Ιρλανδοί δεν ζητούν τιμωρίες διαιτητών, παικτών και ομάδων αλλά παρακάλεσαν να εξεταστεί απο συσταθείσα επιτροπή πολύ σοβαρά το…αίτημα τους ανακοίνωσε ο κύριος Μπλάτερ. Η αλήθεια είναι πως…κατα την άποψη μου πάντα πως το γκόλ του Γκαλάς προήλθε απο υπέροχο στρώσιμο απο το χέρι του Ανρί και το γκόλ αυτό κόστισε στους πράσινους την πρόκριση τους στην Νότια Αφρική.

Πάντα ξεχώριζα την Ιρλανδία σαν Νησί και σαν κράτος λόγω της Ιστορίας της εδω και πολλούς αιώνες σε επίπεδο πολιτιστικό, σε επίπεδο κουλτούρας και παράδοσης την οποίαν μέχρι και σήμερα τα έχουν όλα αυτά σαν μια πυξίδα στην ίδια την εξέλιξη της ζωής τους. Ασφαλώς δεν ξεχνώ πως το βόρειο κομμάτι της βρίσκεται υπο την κατοχή των Αγγλικών στρατευμάτων και ασφαλώς θαύμαζα μέχρις ενός σημείου και την εθνικοπατριωτική τους διάθεση να διώξουν τους Αγγλους απο το νησί και την κατοχή τους που κρατάει πάρα πολλούς αιώνες. Βέβαια το ένοπλο σκέλος του ΙΡΑ πάντα εκ του ασφαλούς βέβαια το συμπαθούσα…αλλά αντιπαθούσα τρομερά και θεωρούσα απάνθρωπα τα “τυφλά” βομβιστικά κτυπήματα χωρίς προειδοποιήσεις, που αφήνανε δεκάδες ανθρώπους στον τόπο αλλά και σακατεμένους!!! Βέβαια μην γελιώμαστε…τα μισα απο αυτά τα χτυπήματα ήτανε προβοκατόρικα απο τους ίδιους τους Αγγλους και τις μυστικές υπηρεσίες τους για να περνάνε στον υπόλοιπο κόσμο το εγκληματικό προφίλ της Ιρλανδέζικης ράτσας και να κερδίζουν τον πόλεμο των εντυπώσεων…

Ο Θεός λοιπόν να σώζει την Βασίλισσα της Μεγάλης Βρεταννίας, το Μπέλφαστ που χωρίζεται απο μεσοτοιχίες με κόκκινα τούβλα σε Καθολικούς και σε Αγγλόφιλους Προτεστάντες, μπορεί μια μέρα να γίνει ενα και να ζούν ειρηνικά κάτω απο την ζεστή φτερούγα την Μητέρας των Καθολικών της Ιρλανδίας, αλλά…σαν 33η ποδοσφαιρική ομάδα εαν θα πάει στο Μουντιάλ…εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη και για να το παω και πιο ακραία σαν φιλο Ιρλανδός…εγώ θα ξυρίσω το…μουστάκι μου εαν δώ την το τετράφυλλο στα γήπεδα του Μουντιάλ!!! Αλλο το τριφύλλι του γηπέδου και άλλο το τετράφυλλο του Νησιού!!!

Κατα τα άλλα τα υποτιθέμενα ντέρμπυ γενικώτερα μείνανε στα χαρτιά… ντέρμπυ με την άνετη επικράτηση του κυρίου Σαμαρά για τον θρόνο, στο Νέο Φάληρο οι πράσινοι κατάπιανε την γλώσσα τους απέναντι σε μια ομάδα “τζάμπα μάγκες” και μόνο για τον Δράκο θα λεω  τα καλύτερα που κατόρθωσε να  ρίξει στο καναβάτσο ολόκληρο Αυτοκράτωρα…αλλά χωρίς ουσιαστικές συνέπειες διότι το βλέμμα του Ομπράντοβιτς μετά τον Γενάρη με Φλεβάρη…γυαλίζει επικίνδυνα!!!

Φτάνοντας στον επίλογο σας εχω και το καλύτερο,για μένα τουλάχιστον και ελπίζω και για εσας στο μέλλον…Και πιο είναι αυτό το καλύτερο? Απο σήμερα θα μπορώ να δίνω δημόσια τα πονταρίσματα μου στην σελίδα χρησιμοποιώντας  το υπάρχων σύστημα της σελίδας με τις μονάδες (units) απο το 1 εως το 10.

 

Το σημερινό  μου ποντάρισμα για σήμερα είναι απο την Αγγλική Κόνφερενς και ο αγώνας της Κρόουλι με την Οξφορντ. Οι γηπεδούχοι είναι μια μέτρια ομάδα που θα κατέβει με κάποιες σοβαρές απουσίες για σήμερα και που εχω την αίσθηση πως θα τους στοιχίσει ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι. Η Οξφορντ απο την έναρξη του πρωταθλήματος έχει στόχο την άνοδο για την μεγαλύτερη κατηγορία, είναι πολύ φορμαρισμένοι οι παίκτες της και φιγουράρουν πρώτοι στην βαθμολογία!!! Και όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου ” φορμαρισμένη ομάδα του Νησιού πιάνε την απο τα μαλλιά χωρίς να σε αποσχολεί τι γράφουν και λένε για αυτήν και θα σε πληρώσει στην πορεία” Αυτό θα κάνω και εγώ σήμερα και καλή μου (μας) επιτυχία!!!

Κρόουλι – Οξφορντ = 2 με απόδοση 2,13 παρακαλώ στην Pinnacle Χ 7 (units) =


Diasim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *