ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Γκρουπ & R Γκρουπ ΜΕΡΟΣ 2ο

 

Το πρώτο δελτίο είναι το σύστημα του Gregy απλά αναπτύσσεται σε R Group, που ναι μεν εξασφαλίζει επιτυχία, αλλά την ελάχιστη δυνατή και πάντα με την απαραίτητη προυπόθεση να πετύχουμε τους στάνταρ αγώνες. Αποδίδει τέσσερις 3αδες :

 

 

Το επόμενο δελτίο είναι σε συνάρτηση με το πρώτο και πάντα με ανάπτυξη R Group, απλά εδώ είναι ζητούμενο το αυτονόητο, δηλαδή το απόλυτο, αφού έτσι κι άλλιως αν επιβεβαιωθούν οι στάνταρ αγώνες, έχουμε σίγουρα «πιασμένους» και τους υπόλοιπους 4 αγώνες :

Τέλος το τελευταίο δελτίο είναι το πιο «τσουχτερό» από πλευρά κόστους, αλλά το πιο «φανταχτερό» από πλευρά κέρδους. Το δελτίο αυτό έχει σαν βάση και πάλι το πρώτο δελτίο, αλλά σ’ αυτό και τα στάνταρ μας είναι ομαδοποιημένα σε ένα απλό Group και σε ζητούμενα 4/5 (ζητούμενα είναι τα Group και όχι τα σημεία), οπότε και να τα χάσουμε πάλι θα πάρουμε κάτι πίσω. Αν όμως πετύχουμε και το Group των λεγόμενων «στάνταρ», τότε το προσδόκιμο κέρδος εκτοξεύεται, ελέω κυρίως των πολλών στηλών της ανάπτυξης αλλά και των ζητουμένων. Να σημειωθεί ότι μπορούμε να επιλέξουμε σ’ αυτό σύστημα, όσα «στάνταρ» εμείς θεωρούμε καλύτερα με το λιγότερο δυνατό ρίσκο :

Η τελική επιλογή είναι δική σας, με πρώτο κριτήριο πάντα πόσο αντέχουν τα οικονομιικά σας και όχι πόσα θέλετε να κερδίσετε …

Νάστε καλά και καλή επιτυχία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *