Καλώς ορίσατε στο Hang Cheng

 

Για σήμερα λοιπόν έχω επιλέξει τον αγώνα της Νάντ με την προσφάτως προβιβασθείσα στην δεύτερη κατηγορία…Αρλέ και η οποία μάλιστα εχει κατορθώσει να αναρρηχηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας!!! Ολα τα σημερινά νεα της γηπεδούχου ομάδας εχουν αφετηρία την αντικατάσταση του μέχρι πρότεινος προπονητή της Γκερνότ Ρορ…του οποίου καταλογίζουν την αποτυχημένη μέχρι τώρα πορεία της Ναντ με τα εξι επίσημα παιχνίδια της χωρίς να μπορέσει να κάνει ούτε μια νίκη.

 

 

Κατά 99% σήμερα το βράδυ, την ομάδα θα την κοουτσάρει ενας γνώριμος προπονητής της δεύτερης κατηγορίας ο Ζαν Μαρκ Φουρλάν…γνώριμος απο την θητεία του στο Στρασβούργο και στην Τρουά!!! Μάλλον πρόκειται για μια επιλογή του πλούσιου Γαλλοπολωνού ιδιοκτήτη της ομάδας, που του εμπιστεύεται τα "καναρίνια" του με σκοπό να ανακάμψουν στην πορεία και να μπούν σε τροχιά διεκδίκησης της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια και πάλι. Αλλωστε παραδοσιακά εκεί είναι η θέση της ομάδας!!!

Απο την άλλη η άγνωστη σε εμένα τουλάχιστον Αρλέ…η οποία μετά την ήττα  της με 4-1 απο την σκληροτράχηλη Γκινγκάμπ, έπαιξε με την πασίγνωστη Μέτς και την κέρδισε με 2-0 μέσα στην έδρα της. Το θέμα είναι κατα πόσον θα αντέξει στην πορεία του πρωταθλήματος η Αρλέ και σε πιο βαθμό επικινδυνότητας…φθάνει η "άγνοια κινδύνου" της που την καθιστά ομάδα άπειρη μεν αλλά  χωρίς άγχος που παίζει απελευθερωμένα και κάνει ζημιές…στο πέρασμα της!!! Εχει μόνο μια ήττα σε 7 συνεχόμενα παιχνίδια.

Ομως για σήμερα θα στηριχτώ στην εμπειρία της βαριάς φανέλλας…που στις δύσκολες περιστάσεις παίζει καλή μπάλα με αγωνιστικό φιλότιμο και καινούργια ανανεωμένη διάθεση και τις περισσότερες φορές φέρνει και τα επιθυμητά σε αυτην αποτελέσματα της!!! Επέλεξα λοιπόν για σήμερα τον αγώνα Νάντ – Αρλέ και ποντάρω στην νίκη μεν των γηπεδούχων αλλά επειδή θεωρώ πως οι παίκτες της Νάντ θα κάνουν μια πολύ καλή "επιστροφή" στις νίκες τους, το 1.96 περίπου που είναι η τιμή της αγοράς δεν με ικανοποιεί…και  θα  ποντάρω την επιλογή μου στο απλό χάντικαπ (- 1 ) με απόδοση 4.00!!! Για να κερδίσω το στοίχημα θα πρέπει η Νάντ να κερδίσει με διαφορά 2 γκόλ και επάνω…εάν οι γηπεδούχοι κερδίσουν με 1 γκόλ διαφορά,  με Χ και 2 χάνω το ποσόν του πονταρίσματος!!!

Βεβαίως πολύ εύλογα θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς "ωραία αφού βλέπεις να βάζουν 2 γκόλ οι γηπεδούχοι γιατί δεν το παίζεις σκόρ 2-0 που έχει απόδοση 8.00 και πάνω?" Μα εγώ δεν το… βλέπω 2-0!!! Εγώ βλέπω 2…γκόλ διαφορά μεταξύ τους και γιαυτό επιλέγω το συγκεκριμένο χάντικαπ. Εαν παίξω όλα τα σκόρ με διαφορά 2 γκόλ μεταξύ τους…2-0, 3-1, 4-2, 5,3  κλπ θα πρέπει να μοιράσω το ποντάρισμα μου ανάλογα με την απόδοση του σκόρ…και στο τέλος θα έχω ενα σχεδόν πανομοιότυπο αποτέλεσμα στην περίπτωση που περάσει με 2 γκόλ διαφορά…Εαν όμως κερδίσει με 3 γκόλ διαφορά? Τότε μου πετάει έξω όλα τα σκόρ…ενω με το χάντικαπ δεν θα με αποσχολεί η έκταση του σκόρ υπερ της γηπεδούχου φυσικά!!!

Με το απλό χάντικαπ αλλά και το Ασιατικό χάντικαπ θα ασχοληθούμε στην πορεία πολύ πιο εκτενέστερα μιας και αυτοί οι τύποι πονταρίσματος συγκεντρώνουν μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μου!!!

Handicap & " Hang Cheng " (ασιατικό χάντικαπ)  λοιπόν απο εδώ και εμπρός και πιστέψτε με…είναι συναρπαστικός ο κόσμος τους!!!

υπόλοιπο ταμείου = 3,92 units

σημερινό ποντάρισμα : FC Nantes – Arles = 1 ( – 1 ) = 4.00 X 2 units in bet365

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *