Λίγο πριν το Grand Slam

Αρχίζω από το Sydney, όπου στον τελικό των γυναικών έχουμε πράγματι Ρώσικο εμφύλιο, όπως έγραψα χτες. Elena Dementieva – Dinara Safina. Μάχη μέχρι τελικής πτώσης! Εδώ θα προτιμήσω την ίδια που επέλεξα και χτες. Δύσκολη επιλογή, γιατί και η Safina είναι από τις αγαπημένες παίκτριες. Αλλά νομίζω ότι η Dementieva έχει την απαραίτητη ώθηση για να κερδίσει το δεύτερο τρόπαιο της χρονιάς. Η απόδοση για τη νίκη της είναι περίπου στο 1,60 σε πολλές εταιρείες.

Στους ημιτελικούς των αντρών οι ημιτελικοί αγώνες είναι: Nalbandian – Gasquet και Djokovic – Nieminen. Ξεκάθαρα τα φαβορί και – Nalbadian και Djokovic – και νομίζω ότι δεν θα διαφωνήσω εδώ. Πολύ μικρή η απόδοση (1,20) για τη νίκη του Σέρβου, Νο 3 στον κόσμο, Novak Djokovic και όπως είναι φυσικό δεν πρόκειται ν’ασχοληθώ. Στο άλλο παιχνίδι θα πάω με τη νίκη του Αργεντίνου David Nalbandian, ο οποίος μας κουβάδιασε χτες. Η απόδοση κυμαίνεται περίπου στο 1,55 και θεωρώ ότι αξίζει.

Ας πάμε λίγο παραδίπλα, στο τουρνουά γυναικών του Ηobart, όπου κι εδώ έχουμε τον τελικό. Τσέχικος εμφύλιος εδώ, με την 19χρονη Petra Kvitova ν’αντιμετωπίζει την 26χρονη Iveta Benesova. Επειδή μας αρέσουν και λίγο τα ξινά, θα προτιμήσω την πιο όμορφη από τις δύο, την Iveta κι επειδή και μας δίνεται λίγο πιο ψηλά από την αντίπαλό της σε απόδοση (στο 2,30), έχω ακόμη ένα λόγο για να την προτιμήσω.

Εκτός του παραπάνω πονταρίσματος, προτείνω και μια δυάδα με Dementieva – Nalbandian, που επιστρέφει λίγο περισσότερα από τα διπλά του πονταρίσματός μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *