Η Εαρινή σύναξη των… κουμαρτζήδων

Υποβάθμιση της οικονομικής πορείας του μέσου αλλά και φτωχού Έλληνα πολίτη με τον πλέον ειδεχθή τρόπο (πάντα κατά την άποψη μου) , εκτός ορίων ο σύγχρονος Γερμανικός τύπος, με χειροπέδες μας οδηγούν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για κατηγορίες που και η ίδια η Ευρώπη είχε την δική της συμετοχή!!! Απεργιακές κοινοιτοποιήσεις… να πληρώσουν οι μη έχοντες για να ξεφεύγουν οι κατέχοντες και φυσικά με ΜΑΤ και ΜΕΑ για μια Ελλάδα νέα!!!

Μέσα σε αυτον τον φαύλο κύκλο εντός του φετεινού χειμώνος, όπου οι θερμοκρασίες μπορεί να ανεβοκατεβαίνουν σε μία προσιτή κλίμακα και δημιουργώντας μας την αίσθηση μιας ευφορίας η οποία στην ουσία είναι εντέχνως εικονική… και ενω μας περιμένει όλους στην ουσία ενας πολύ βαρύς κοινωνικός χειμώνας που δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα απο τον βαρύ και μακρύ χειμώνα της Σιβηρίας, ξαφνικά… και χωρίς επίσημα και ημερολογιακά να έχουμε αλλάξει εποχή… προκύπτει μια Εαρινή σύναξη, μια Εαρινή συγκέντρωση!!! Πως και απο προκύπτει?

Μα πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το αυριανό ραντεβού (26/02/2010) στον αέρα του a-bet.info  και στο Podcast (ΕΔΩ).

Και εξηγώ αμέσως… Το Εαρινή (Ανοιξιάτικη) προκύπτει απο την διαρκή διάθεση της σελίδας να ενημερώνει με πλούσια ύλη τους επισκέπτες του, να συνδράμη με τον καλύτερο τρόπο στα καθημερινά στοιχηματικά προβλήματα των επισκεπτών και γενικά η φρέσκια και γεμάτη απο διάθεση σελίδα παραπέμπει τον φίλο επισκέπτη σε μια Εαρινή ατμόσφαιρα!!! Σύναξη σημαίνει πως θα βρεθούν οι γράφοντες τα δρώμενα υπο την οπτική τους γωνίαν, στην παρούσα σελίδαν… πάντα αντικειμενικά και χρήσιμα και ουχί υποκειμενικά με δόλον και κακοήθειαν, έτσι δηλαδή όπως σκέπτεται και λειτουργεί η Ευρωπαική Ένωσης δηλαδή.

Τώρα η λαικιστί… ονομασίαν "κουμαρτζήδων"? Ε… δεν νομίζω να είναι προσβλητική για κανέναν απο εμας… διότι κουμαρτζής σημαίνει ο παίκτης που παίζει και ασχολείται με τον τζόγον γενικώτερα και ειδικώτερα, απλά η ειδοποιός διαφορά μας με τους άλλους "κουμαρτζήδες" είναι οτι οι εν λόγω κύριοι της συγκεκριμένης σελίδας για την οποίαν ομιλούμε… είναι παίκτες έξυπνοι, που ψάχνουν, που μαθαίνουν, που γνωρίζουν , που πλουτίζουν τις γνώσεις τους και γενικά έχουν μια κουμαρτζίδικη συμπεριφορά εξαιρετική και εξελιγμένη!!!

– Βραδυνή αυριανή σύναξη των απανταχού έξυπνων κουμαρτζήδων λοιπόν στο a-bet.info για να ακούσετε ζωντανά την φωνή του "Φέντερερ" του "Ναδάλ" και του " Αντι" μέσα απο τον πολυταξιδεμένο και γνώριμο στα παγκόσμια τουρνουά τέννις…Zorian

– Να ακούσετε και να σας ταξιδέψει στην ελίτ του Ιταλικού ποδοσφαίρου, με τον πανάκριβο "αέρα" του Μιλανέζου πίνοντας espresso και έχοντας την παρκαρισμένη την  "κόκκινη" Ferrari και να σας αποκαλύπτει μυστικά που μόνο ενας Milanik μπορεί να γνωρίζει!!!

– Να ανοίξετε την πόρτα μιας Citroen C4 WRC, να φορέσετε το κράνος να βάλετε την ζώνη σας και με τα άψογα Γαλλικά σας να γίνεται συνοδηγός του Loeb… εκτός εαν σας αρέσει το Ford Focus SR WRC και ξεσκονίζοντας τα Φιλανδικά βρεθείτε δίπλα στον  LATVALA. Και όλα αυτά απο τον tommy (WRC)… τον  Έλληνα "Κόλιν Μακ Γκρέι".

– Και εαν θέλετε να επενδύσετε μαχροχρόνια το επενδυτικό σας κεφάλαιο με εξαιρετικά και αληθινά σίγουρα κέρδη, απαλλαγμένοι απο την άνοδο των spread… αφεθείτε στην ικανότητα του Μακεδόνα Peter που με χαμηλό κόστος αγοράς… εξαργυρώνει τις υψηλές αποδόσεις που εντοπίζει!!!

– Και εαν αντέχεται ακόμη τον…γράφοντα τούτο άρθρον, 50άρη εμφραγματίαν και εξαρτημένον απο το τσιγάρο και το bet, έχοντας αποχωρίσει συνειδητά απο τον μάταιον τούτον κόσμον διότι αισθάνεται σαν τον Χούλκ – Diasim…τότε θα με ακούσετε να…σιωπώ!!! Διότι η σιωπή… είναι η πιό ηχηρή απάντηση.

Και ολα αυτά λέγω, εαν… επαναλαμβάνω, εαν ο καιρός στο Oslo είναι μείον 10 βαθμούς, με υγρασία 87% με άνεμο ΒΑ και ταχύτητα 12 χιλ/ώρα που σημαίνει καθαρός καιρός τον Gregy… δεν τον φοβάται!!! Και γιατί? Οχι γιατί ο εν λόγω κύριος ακούει συνέχεια αυτό… το πρώτο βραβείο της Eurovision… αυτό με το βιολί, αλλά επειδή ο Ιντερνετικός χώρος γεμίζει με διάφορα "σκουπίδια"… αυτός εκεί… ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ!!! Να κρατάει μια σελίδα μέσα στην Ανοιξη… με τις υπέροχες στιγμές της και τα μονάκριβα χρώματα της!!!

Εαρινή σύναξη λοιπόν Παρασκευή βράδυ στις 22.00, έτσι… χωρίς πρόγραμμα όπως έλεγε και η αιώνια ραδιοφωνική φωνή της αείμνηστης Μαρίας Ρεζάν.

Στείλτε μας λοίπον τις ερωτήσεις σας στο : abetinfo@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *