Στο πράσινο ζερρό η μπίλια για… φέτος!

Και ασφαλώς δεν πρόκειται να το φάω το “τυράκι” που κυκλοφορεί στα διάφορα γραφόμενα… “Άξιζε να χάσει την πρόκριση του ο πρεσβευτής στην Ευρώπη”? “Για εναν κολοΑστέρα χάνετε την αίγλη της Ευρώπης”? “Για άλλη μια φορά…(και καλά τώρα…) οι Ελληνικές ομάδες έδειξαν την… μίρλα τους…”

Ακούστε με… ακούστε με αγαπητοί φίλοι με τα… κόκκινα μολύβια!!! Τώρα… στα ξαφνικά το θυμηθήκατε πως το D.N.A. του τριφυλλιού είναι Ευρωπαικό??? Μα εσείς όλα αυτά τα χρόνια… “κατσαρολικό” το ανεβάζατε το πρώην ΟΥΕΦΑ… “κατσαρολικό” το κατεβάζετε το Γιουρόπα Λίγκ!!! Μπα? Σας έπιασε ξαφνικά ο πατριωτισμός σας? Μα εσείς οι ίδιοι φτάσατε στο σημείο, εδώ και κάμποσα χρόνια, μέσα απο τα τηλεοπτικά και έντυπα… χειρουργεία, με λοβοτομές άνευ αναισθητικού… να αφαιρείτε απο το σύνολο του Έλληνα φιλάθλου αλλά και οπαδού, την διάθεση του να υποστηρίζει την όποια Έλληνική ομάδα έπαιζε στα Ευρωπαικά τερρέν!!! Και το φοβερό είναι ότι σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τους Βέλγους στο ΟΑΚΑ… σιγοντάρατε με τον τρόπο σας…

Κύριοι… η Ευρώπη μπορεί να περιμένει και θα περιμένει τον Παναθηναικό να μπεί απευθείας στους ομίλους της καινούργιας σεζόν, όπως θα περιμένει και την Ρεάλ και την Μίλαν και τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες.  Οι Έλληνες φίλοι του τριφυλλιού δεν θέλουν να περιμένουν άλλο… προκειμένου να δουν την ομάδα τους Πρωταθλητή Ελλάδας 2009-2010. Διότι η κατάκτηση ενός τέτοιου τίτλου σημαίνει  πάρα… πολλά, οχι μόνο  για μια ομάδα και τους φιλάθλους της αλλά και για μια Κοινωνία ολόκληρη!!!

Τελειώνοντας… να μην ξεχνάμε και το χιούμορ διότι και Παγκόσμιες Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως μας βοηθάει πολύ στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε. Και ασφαλώς συμφωνώ απολύτως με την προτροπή των Επιστημόνων και χαιρετίζω εναν εξαιρετικό χιουμορίστα με την υπέροχη ατάκα του… ” Εαν οι πράσινοι είχαν τον Μέλμπεργκ στην… άμυνα τους, θα είχαν τουλάχιστον 10   βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και ετσι θα μπορούσαν να δουν το ματς με τους Βέλγους, όπως αρμόζει σε μια καλή Ελληνική ομάδα και θα είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στους 8 της διοργάνωσης “.

Καλό… αλλά οχι σαν το άλλο το φοβερό, οπου ενας τύπος με μια τσάντα στο χέρι τρέχει γεμάτος αγωνία προς την στάση για να προλάβει το λεωφορείο στην πλατεία στο Πασσαλιμάνι… Μέσα στην ένταση του, σκοντάφτει σε μια κακοτεχνία του πεζοδρομίου και ξαπλώνει φαρδύς πλατύς στο έδαφος. Πέναλτυυυυυυυ….ρεεεεέ… φωνάζουν και πετάγονται όρθιοι.. όλοι μαζί οι θαμώνες του καφενείου και της καφετέριας της πλατείας!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *