Μάρκος Ολέ!!!

Σήμερα θ’ ασχοληθώ με τους αντρικούς αγώνες. Βασικά, ο δικός μας Μάρκος Παγδάτης είναι αυτός που με ξεσήκωσε, εμένα αλλά κι όλο τον Ελληνισμό. Έχοντας κερδίσει δύο συγκλονιστικά ματς, το πρώτο με αντίπαλο τον Γάλλο Benneteau (5-7, 6-4, 6-4, 7-5) και το δεύτερο κόντρα στον Σουηδό Soderling (3-6, 7-5, 6-3, 6-3), ο 23χρονος Κύπριος, Νο 97 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε όλους τους Έλληνες και Κύπριους της Αυστραλίας να ζητωκραυγάζουν στις εξέδρες. Θα τον εμπιστευτώ! Δυστυχώς, στα προηγούμενα παιχνίδια των φοβήθηκα αλλά σήμερα θα είμαι μαζί του!

Αντίπαλός του ο 27χρονος Αμερικάνος Mardy Fish, Νο 24 στον κόσμο. Ο Fish απέκλεισε τον Αυστραλό Groth (7-6, 7-6, 7-5) στον 1ο γύρο και στη συνέχεια τον Ιταλό Bolelli (6-4, 6-1, 7-5). Ο Αμερικάνος θεωρείται πολύ καλός στις σκληρές επιφάνειες κι από τους καλούς servers, αλλά βλέπουμε πόσο δυσκολεύτηκε με τον Αυστραλό στον 1ο γύρο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μάρκος έφτασε ως τον τελικό του Australian Open το 2006, είναι δηλ. από τις αγαπημένες του επιφάνειες.

Προτείνω δύο ακόμη επιλογές. Η πρώτη έχει κάποιο ρίσκο, αλλά νομίζω ότι δεν απέχουμε πολύ απ’το ταμείο. Στον αγώνα Marin Cilic – David Ferrer ποντάρω υπέρ του 26χρονου Ισπανού Ferrer σε απόδοση 2,40. Η δεύτερη έχει πολύ ρίσκο! Ποντάρω υπέρ του Γάλλου Fabrice Santoro στον αγώνα του εναντίον του Αμερικάνου Andy Roddick. Σε απόδοση 13,30 (!!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *