Μπες στο παιχνίδι …

Με την παρουσία μας στο διαδίκτυο έχουμε δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στην άμεση πληροφόρηση του αναγνώστη και του παίκτη του στοιχήματος.

Αποκλειστικότητες, Picks που μας πάνε ταμείο, videos, photos και σχόλια ΜΕΣΑ από τα γήπεδα … και όχι επειδή κάπου το διαβάσαμε και είπαμε να το κάνουμε δικό μας. Ευρύτατα γνωστό φαινόμενο στο διαδίκτυο το τελευταίο.

Θέλοντας να διευρύνουμε τον όμορφο αυτόν αγώνα της σωστής ενημέρωσης και του info sharing που έχουμε καθιερώσει από την αρχή της ύπαρξης μας … ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ-ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ … όσους ασχολούνται με συγκεκριμένα πρωταθλήματα να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

Κυρίως όσοι από τους φίλους που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό, επιθυμούν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με την αρθρογραφία και την πληροφόρηση κανοντας συγχρονως τα πρώτα τους βήματα στον χώρο με βάση το στοίχημα, ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο abetinfo@gmail.com η και απευθείας στο Spype κάνοντας με add με το nick gregykos.

Η εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος δεν είναι απαραίτητο αντ’αυτού η θέληση και το πείσμα να πετύχουν είναι αυτά που θα μετρήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *