Τίτλοι τέλους

Αν και ένα από τα προτερήματα μου είναι η ευχέρεια λόγου και γραφής, τώρα δεν μου βγαίνει τίποτα από το σφίξιμο … Θα είμαι λιτός και περιεκτικός για να μην κουράσω κανέναν που θα μπει στον κόπο να διαβάσει αυτό το κείμενο.

Μια φορά κι έναν καιρό, δυο παντελώς άγνωστοι ο Peter και ο Gregy, συναντήθηκαν σ’ ένα από τα εκατοντάδες στοιχηματικά forum που υπάρχουν στον διαδίκτυο. Εκεί, μέσα από topic και post, άρχισε να βγαίνει μια ταύτιση και μια «χημεία», όσον αφορά γενικότερα τα στοιχηματικά και κυρίως την παρουσία και προσφορά των betting sites στο διαδίκτυο. Eνώνοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα blog για να καταθέτουμε τις απόψεις μας για το στοίχημα. Έτσι γεννήθηκε το a-bet.blogspot,com. Μαζί του γεννήθηκε κι ένα forum περισσότερο συμπληρωματικά, αλλά τελικά συμπληρωματικό έμελλε να γίνει το blog. Στην συνέχεια οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες, τόσο οι δικές μας όσο και των επισκεπτών-αναγνωστών μας, συνεχώς αυξάνονταν … Δεν τις κάλυπτε λοιπόν το blog και το forum και είπαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω … Ήρθε τότε το πλήρωμα του χρόνου, να κάνουμε ένα μικρό «άλμα». Με κοινό μεράκι και θέληση, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα site που θα μπορούσε με περισσότερη άνεση να «στεγάσει», αρκετά απ’ αυτά που σκεπτόμασταν και φανταζόμασταν. Το a-bet.info ήταν γεγονός μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα … Βέβαια περιττό να σας πω, ότι επειδή εγώ ήμουν και παραμένω ίσως, καθόλα «άσχετος» από τεχνολογίες, το βάρος του στησίματος έπεσε πάνω στον Gregy. Τελικά τα κατάφερε καλύτερα κι απ’ ότι περιμέναμε και για αρχή στήθηκε ένα αξιοπρεπέστατο site. Κύλησε λοιπόν το νερό στ’ αυλάκι και το ανήσυχο και πανέξυπνο πνεύμα του Gregy, κατάφερε το αξιοπρεπές να το κάνει πρωτοπόρο και πρωτότυπο. Με τις περιορισμένες δυνατότητες που του παρείχε ο αμερικάνικος server, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και εισήγαγε πράγματα που όλα τα άλλα παλαιότερα sites, τα κατάφεραν πολύ μεταγενέστερα ή ακόμη τα προσπαθούν … Το a-bet.info γιγαντώθηκε και βρήκε για καλά το δρόμο του … Αυτό ήταν το μικρό story της «γέννεσις» του a-bet.info.

{youtube}QMCmY3kFK2s{/youtube}

Περάσαμε πολλά .. Τα περισσότερα ευχάριστα. Διασκεδάσαμε, χαρήκαμε, απογοητευτήκαμε, αναθεματίσαμε, διαφωνήσαμε, αλλά ποτέ δεν υπήρξε καμία σοβαρή ρήξη μεταξύ μας. Το μόνο ίσως που μας «χώριζε» κατά την άποψη μου, ήταν ένα εννοιολογικό και μόνο ζήτημα. Οι έννοιες του ΕΓΩ και του ΕΜΕΙΣ. Αλλά κι αυτό δικαιολογείται, γιατί κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται κοινά, αλλά και σ’ αυτά όπως και στο στοίχημα η «υποκειμενική» προσέγγιση είναι υψίστης σημασίας.  Είμασταν πάντα «μακριά» κι αγαπημένοι(το «μακριά» λόγω της αποστάσης και μόνο ΧΑΧΑΧΑ), κι έτσι θα παραμείνουμε και στην συνέχεια, έστω κι αν ο Peter του a-bet.info, θα είναι από τώρα και στο εξής απλά ο Peter.

Θέλω λοιπόν κλείνοντας, ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Gregy, που με ανέχτηκε όλο αυτό το διάστημα με τις ανεπάρκειες και τα λάθη μου. Επίσης να δηλώσω πολύ χαρούμενος που γνώρισα, επικοινώνησα και «συνεργάστηκα» έστω και για μικρό χρονικό διάστημα με όλα τα παιδιά του TIpsters Team του a-bet.info και να ευχηθώ σε όλους σας υγεία πρώτα απ’ όλα και πάντα επιτυχίες σε ότι και να κάνετε. Το TIpsters Team του a-bet.info, είναι ίσως ένα από τα ποιοτικότερα του διαδικτύου. Dream Tipsters Team!!!

Ο κύκλος μου στο a-bet.info έκλεισε προς το παρόν. Δεν υπάρχει κανένας απολύτος λόγος να αρχίσετε να ψάχνετε τα σακάκια και τα παντελόνια σας(ΧΑΧΑΧΑ). Είστε όλοι άψογοι!!! Η απόφαση έχει να κάνει με μένα και μόνο με μένα. Θέλω λίγο χρόνο να αφιερώσω μόνο στον εαυτό μου. Έχω χάσει πράγματα και θέλω να κάνω μια προσπάθεια να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται … Έχει ο καιρός γυρίσματα και ποιος ξέρει, μπορεί οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν …

Καλή αντάμωση λοιπόν …

the end

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *