Βουνό με βουνό δε σμίγει…

 

1. Utah – Denver : Ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες με την Utah να δείχνει τελευταία ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Στο Denver ξέρουν καλά ότι αυτή θα είναι η τελευταία τους ευκαιρία. Μπορεί άραγε να διεκδικήσει την πρόκριση; Ξέρουμε ότι πρόβλημα ταλέντου δεν υπάρχει. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να λύσουν τα εσωτερικά προβλήματα που έχει η ομάδα τους. Σίγουρα η Utah φαίνεται να είναι πιο κοντά στη νίκη αλλά ποτέ δε μπορείς να ξεγράψεις μια ομάδα με τόσο ποιοτικούς παίκτες. Οι αποδόσεις μερικών εταιρειών που δίνουν 3 στο Denver θα μας κάνουν να επιλέξουμε τη νίκη του Denver.

2. Olimpiakos – Aris : Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο νικητής αφού οι δύο ομάδες έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας, με τον Ολυμπιακό στα 13 ματς που έχει δώσει στην έδρα του να έχει 13 νίκες και 0 ήττες, ενώ ο Άρης στα 13 ματς που έχει δώσει εκτός έδρας έχει 10 ήττες και 3 νίκες. Το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πάρει μία διαφορά ικανή να ξεπεράσει το χάντικαπ +15 πόντων του Άρη. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι μέχρι ένα ορισμένο σημείο που λογικά κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός θα ξεφύγει. Γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το σημείο 1.

3. Milwaukee – Atlanta : To Milwaukee έχει τρεις συνεχόμενες νίκες επί της Atlanta και αυτό κάπου πρέπει να σταματήσει. Να υπενθυμίσουμε ότι οι Hawks τερμάτισαν στην 5η θέση της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, ενώ οι Bucks στην 14η. Σε αυτό το ματς θα επιλέξουμε την νίκη της Atlanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *