Πρόταση της ημέρας: Μάλμε (Malmø)

Πρόταση της ημέρας: Μάλμε – Γιουβέντους

Στο Swedbank Arena της Μάλμε προβλέπω να γίνεται μεγάλη μάχη. Εάν η σουηδική ομάδα έχει κάτι να δίξει αυτό είναι αναμφίβολά η έδρα της. Τα τελευταία χρόνια έχω κόψει τις πολλές αναλύσεις και τις έρευνες πριν προτείνω και ποντάρω σε παιχνίδια. Παρόλα αυτά σήμερα τίμησα το Match Money, μια εφημερίδα με την οποία έχω συνεργαστεί παλιότερα και την θεωρώ σοβαρή, οπότε και διάβασα την ανάλυση που έχουν κάνει τα παιδιά εκεί.

 

Θα επιρεάσει η φόρμα της Γιουβέντους;

Το γεγονός πώς η Γιουβέντους έπαιξε το καλύτερο της παιχνίδι την προηγολυμενη αγωνιστική στην Ιταλία εμένα δεν μου λέει και πολλά. Η Γιούβε όμως παλικάρια δεν έχει κάνει νίκη στα τελευταία 6 ευρωπαικά παιχνίδια εκτος έδρας. Επίσης οι ιταλοί δεν έκαναν καν προπόνηση στο γήπεδο της Μάλμε πριν το σημερινό παιχνίδι. Προτίμησαν λέει να κάνουν στην Ιταλία μιάς και ο σουηδικός σύλλογος τους έφερε αντιρήσεις για το πότε έπρεπε να κάνουν προπόνηση στο ίδιο γήπεδο.

Επίσης, η Μάλμε δεν είναι τελειωμένη ακόμα για το θέμα προκρισής, αν και και μεταξύ μας μάλλον την τρίτη θέση καλοβέπουν και έχουν σαν στόχο. Με δεδομένη την ήττα του Ολυμπιακου εκτός έδρας σήμερα η Μάλμε θα θελίσει να έρθει για να παλέψει το Γιουρόπα Λιγκ στον Πειραιά.

Πάντως και για να επανέθω στον δικό μου τρόπο σκέψης και πονταρίσματος η Μάλμε ειναι το τεράστιο value bet της αγωνιστικής με βάση τα στατιστικά, το κίνητρο και την έδρα.

 

Τι προτείνω λοιπόν

Θα ποντάρω και σας προτείνω να κάνετε το ίδιο στην νίκη της σήμερα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερα να ρισκάρεις ένα μικρό ποσό απο την μπάνκα σου από το να μετανιώνεις μετά το παιχνίδι. Εξάλλου ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία μπόμπα θα είναι που προτείνουμε και επαληθεύεται, ειδικά στον θεσμό του Τσάμπιονς Λίγκ.

 

Τα στατιστικά από το σύστημα που εμπιστεύομαι εδώ και χρόνια βγάζει για το παιχνίδι Μάλμε – Γιουβέντους  65-25-10

Πρόταση της ημέρας: Μάλμε @ 13 στην Pinnacle

Δείτε όλες τις Προτάσεις για το Στοίχημα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *