Ολική επαναφορά!

Λοιπόν έστω ότι θέλουμε να παίξουμε UNDER ή OVER 2,5 στο σημερινό ματς ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ-ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ. Οι αποδόσεις για την αντίστοιχη επιλογή είναι αυτές που βλέπουμε παρακάτω :

alt

Πριν παίξουμε όμως, πάμε πρώτα στα ειδικά στοιχήματα και δη στα ακριβή σκορ για να δούμε όλα τα πιθανά ακριβή σκορ που μας δίνουν το UNDER :

correct score

O αριθμός των πιθανών επιλογών σε σκορ UNDER είναι 6 όπως διαπιστώνουμε από τον πίνακα. Έτσι επιλέγοντας να παίξουμε πχ 6€ για να είναι πιο κατανοητό στην απόδοση UNDER του αγώνα θα έχουμε :

6€ Χ 1,75 = 10,50€

Δηλαδή καθαρό κέρδος μόλις 4,50€!!! Σε αντίθεση με τα ακριβή σκορ, που αν μοιράσουμε τα 6€ του κεφαλαίου που διαθέσαμε για να παίξουμε UNDER, σε κάθε μία επιλογή από τις 6 που έχουμε(δηλαδή από 1€ στην κάθε επιλογή), θα έχουμε το ελάχιστο κέρδος 5€ αν λήξει το ματς 1-0 και το μέγιστο κέρδος 18€, αν το ματς λήξει με 0-2!!!

1€ Χ 6,00= 6,00€

1€ Χ 19,00 = 19,00€

Οπότε πείτε μου εσείς λοιπόν, αν συμφέρει τελικά να παίξει κανείς UNDER, αντί για τα αρκιβή σκορ …

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τα ΟVER :

over score

Μόνο που εδώ οι επιλογές είναι 30 στον ΟΠΑΠ και με την ασφάλεια του 5+, ενώ σε διαδικτυακές εταιρείες βρίσκουμε λιγότερες επιλογές. Εδώ ισχύει ότι ισχύει και με το UNDER … Αλλά εδώ αν παίξουμε στην επιλογή OVER πχ 30€ όσες δηλαδή και οι επιλογές μας σε σκορ, θα έχουμε :

30€ Χ 1,70 = 51€

Δηλαδή καθαρό κέρδος 21€! Τι σημαίνει αυτό? Ότι αν μοιράζαμε τα ίδια χρήματα στις 30 επιλογές με σκορ OVER, θα έχουμε μόλις 5 επιλογές από τις 30, στις οποίες το κέρδος μας θα ήταν χαμηλότερο από το κέρδος της επιλογής OVER! Πείτε μου λοιπόν αν συμφέρει να παίζει κανείς OVER, όταν στις 25 από τις 30 επιλογές σε σκορ OVER μπορεί να κερδίσει πολύ περισσότερα …

Τέλος βλέποντας και τα ειδικά με το σύνολο τερμάτων, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι κι αυτά αποτελούν πολύ καλύτερη επιλογή από τα UNDER/OVER :

sunolo goals

Υπάρχουν και άλλα μικρολάθη στα ειδικά στοιχήματα κυρίως των εταιριών του διαδικτύου που προσφέρουν και πολλές επιλογές, αλλά αυτά θα τα δούμε στο μέλλον … Φυσικα δεν είμαι ακόμα σε τοπ κατάσταση, γι’ αυτό μην περιμένετε συχνά-πυκνά κείμενα και picks. Δειλά δειλά όμως θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς …

Νάστε καλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *