Βραζιλιάνικες περιπλανήσεις και πάλι

Στις Atletico G., Avai, Ceara, Cruzeiro, Inter, Palmeiras είχαμε αλλαγές στους πάγκους. Η πιο τρανταχτή πρόσληψη είναι αυτή του Σκολάρι στην Παλμέιρας, ενώ στις μετακινήσεις παικτών «θόρυβο» έκαναν οι Ντιέγκο Σόουζα(M) στην Ατλέτικο MG και του Κλέμπερ(E) στην Παλμέιρας. Να σημειωθεί ότι πολλοί παίκτες έκαναν το υπερατλαντικό ταξίδι της επιστροφής από την Ευρώπη, με την μερίδα του λέοντος να προέρχεται από την Γερμανία … Οι «ευρωπαίοι» που επαναπατρίσθηκαν, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Αυγούστου, αλλά οι ομάδες έχουν προτείνει στην ομοσπονδία αυτό να γίνει τουλάχιστον μια βδομάδα νωρίτερα και αναμένεται τις επόμενες μέρες η οριστική απόφαση …

Αυτές όμως τις αλλαγές θα τις δούμε από αγωνιστική σε αγωνιστική με τα picks που θα ανεβάζουμε κατά καιρούς. Τώρα όμως να μπούμε γρήγορα γρήγορα στο «ψητό» με τις πρώτες εκτιμήσεις μετά την επανέναρξη, γιατί μάλλον αυτό ενδιαφέρει περισσότερο όλους σας.

GUARANI – INTER. Χωρίς τον Roger τον πρώτο της scorer η γηπεδούχος που ψάχνει μεταγραφή, περιμένω κλειστό mats με πρώτο σημείο το X με μια INTER που θα ψάξει την ανάκαμψη μετά την διακοπή.

CEARA – CORINTHIANS. Derby κορυφής.Με αλλαγή στον πάγκο η γηπεδούχος και χωρίς Ρονάλντο και πάλι η φιλοξενούμενη.Πιθανό X για ξεκίνημα δεν θα χαλάσει κανέναν.

SAO PAULO – AVAI. Η πιο ποιοτική γηπεδούχος και με καλές επιστροφές θα βρει τρόπο να πάρει το τρίποντο από την επικίνδυνη φιλοξενούμενη που θα έχει νέο τεχνικό στο πάγκο της.

ATLETICO P. – CRUZEIRO. Με απόλυτο lifting στο roster η Ατλέτικο θα ψάξει να βρει πρώτα απ’ όλα χημεία.Η Κρουζέιρο με Κούκα στον πάγκο και χωρίς τον πολύ Κλέμπερ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Πιθανό X .

GREMIO – VITORIA. Και οι 2 θέλουν ανάκαμψη.Όμως παρα τα αγωνιστικά προβλήματα της Γκρέμιο, η αδυναμία της Βιτόρια εκτος μας οδηγεί σε έναν δύσκολο άσο.

FLA – BOTA. Classico για ξεκίνημα και η ισοπαλία και εδώ δεν θα χαλάσει καρδιές.Με αλλαγές η FLA και χωρίς W.Love,πιο άνετη η Μπότα από απουσίες.

GOIAS – VASCO. Το τελευταίο φίνις πριν την διακοπή ανέβασε την Γκόιας στον πίνακα.Η Vasco με Γκουσμάο στον πάγκο πάει για την ανάκαμψη και μπορεί να τα καταφέρει.Διπλό!!!

Σούμα λοιπόν στο Brasileirao με 2 φτηνούς άσους 4 ισοπαλίες και ένα εξαιρετικό διπλό και καλή μας τύχη.Φυσικά αναγνωριστικό ποντάρισμα μετά την διακοπή.

Νάστε καλά, καλές επιλογές και καλές βουτιές!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *