Τώρα αρχίζουν οι μάχες

Λίγο πολύ σας έχω γράψει τι έχει καταφέρει η καθεμία μέχρι τώρα στο Αυστραλιανό Όπεν. Στα ημιτελικά του Sydney βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες οι δύο τενίστριες. Εκεί, η συνομήλική της Αμερικάνα δεν κατάφερε ούτε ανάσα να πάρει. Το αποτέλεσμα 6-3, 6-1! Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα. Mοιρασμένο το παιχνίδι (και σωστά) για τις εταιρείες στοιχημάτων, αν κι εδώ και μερικές ώρες πέφτει αισθητά η απόδοση της Ρωσίδας κι ανεβαίνει αντίστοιχας της Αμερικάνας.

Στον άλλο ημιτελικό των γυναικών έχουμε Ρώσικη μονομαχία με την Vera Zvonareva ν’αντιμετωπίζει την περυσινή έκπληξη, την 22χρονη Dinara Safina, Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης. Η 24χρονη Vera βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο εξάμηνο, (Νο 7 στον κόσμο) και πιστεύω ότι δίκαια δίνεται φαβορί από τις εταιρείες στοιχημάτων. Προσωπικά δεν θ’ ασχοληθώ με τον αγώνα αλλά νομίζω ότι η απόδοση του 1,60 που βρίσκουμε υπέρ της, αξίζει τον κόπο.

Όσο για το παιχνίδι των αντρών, τον ημιτελικό ανάμεσα στο Νο 2 του κόσμου, Roger Federer και τον Αμερικάνο No 9 Andy Roddick, νομίζω ότι ο Ελβετός δεν θ’αφήσει την ευκαιρία χαμένη, να διεκδικήσει όσα έχασε πέρυσι. Δεν ξέρουμε πόσα θα καταφέρει αλλά ξεκίνησε αγριεμένος. Οι αποδόσεις όμως είναι για κλάματα κι αξίζει μόνο live, αν χάσει ας πούμε το 1ο σετ ή το over 36,5 games. Έτσι κι αλλιώς ο αγώνας θα ξεκινήσει 10:30 αύριο το πρωί οπότε για live betting είναι μια χαρά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *