Στημένη η κλήρωση του Ch.League?

 

Free Photo Hosting - Photolava.com

 

 

Ένας χρηστης του Forum της Liverpool βγήκε σχεδόν μια μιση ώρα πριν την κλήρωση του Champions League και εκμυστηρεύτηκε ότι είχε μάθει από δυο διαφορετικούς ανθρώπους μέσα από τον χώρο του στοιχήματος πως η κλήρωση ήταν στημένη. Οι δυο αυτοί άνθρωποι λοιπόν γνώριζαν εξ αρχής τα ζευγάρια και προσπάθησαν να ποντάρουν, κατά πασα πιθανότητα μεγάλα ποσα, στο αποτέλεσμα της κλήρωσης χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα καθώς οι bookmakers (δεν κατονομάζονται) δεν δέχτηκαν τα στοιχήματα τους. Ο χρηστης αυτός, και όπως είναι και το λογικό σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έδωσε κάποια περαιτέρω πληροφορία για το ποιοι είναι αυτοί οι γνωστοί του άνθρωποι που του εκμυστηρεύτηκαν μια τόσο απόρρητη (εάν είναι αληθινή) ιστορία … αλλα ούτε και ποια ήταν η πηγή των πληροφοριών τους. Ας μην ξεχνάμε πως η κλήρωση έγινε μπροστά σε ματια πολλών εκατομμυρίων τηλεθεατών, εκπροσωπων των ομάδων, και φυσικά ματια bookmakers. Η αντίδραση της UEFA δεν άργησε να έρθει εν μέσω εκπροσωπων όπως ο William Gaillard, ο οποιος υποστηρίζει πως ο χρηστης του forum πρέπει να έχει φοβερες μαντικές ικανότητες. Αλήθεια τι μαντικές ικανότητες μπορεί να έχει κάποιος όταν μεταφέρει λόγια τρίτων …!? Η αμέσως δεύτερη καλύτερη δικαιολογία της UEFA ήταν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι στημένο καθώς όλα γίνονται φανερά και όχι μέσω υπολογιστή, το οποιο ίσως και θα μπορούσε να πειραχτεί φέρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Να σας θυμίσουμε πως τα μαγικά μπαλάκια με τα μαγικά ονόματα των ομάδων αξιας πολλών-πολλών εκατομμυρίων euro τράβηξαν, ο πρώην τερματοφύλακας Rinat Dasaev και ο γενικός γραμματέας της UEFA, David Taylor!

 

Παρακαλώ τα σχόλια σας στο Forum μας (click) … καθώς είναι ένα θέμα το οποιο μας απασχολεί όλους μας. Τρανταχτά παραδείγματα υπάρχουν και τα έχουμε δει όλοι μας.

Καλή σας ημερα !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *