Σύστημα Οπαπ – Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι!

 

Μέσα από εκεί ανακάλυψα ότι με το ανάλογο ποντάρισμα ένα σημείο του 1,50 κάλλιστα μπορεί να γίνει του 2 και στην αρχή εικονικά και κατόπιν στην εφαρμογή του site και με γκρουπάκια στον ΟΠΑΠ άρχισε να βγαίνει κάτι καλό. Στην συνέχεια το τράβηξα λίγο παραπάνω και πήγα σε αποδόσεις στον άσο ή στο διπλό με 1,80 εως 2 και τσουπ εκεί καταστάλαξα. Φυσικά πάντα στα προγνωστικά προσμετράμε και τους παράγοντες που ο καθένας μας ακολουθεί. Εγώ για παράδειγμα κοιτάω την τάση του διαδικτύου (χωρίς να με επηρεάζει πάντα απλά ως ένδειξη) κατόπιν φόρμα που είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, στατιστικά ομάδας εντός και εκτός έδρας, απουσίες, παράδοση κυρίως στην Αγγλία που μετράει περισσότερο και τις τελευταίες αγωνιστικές κίνητρο και σχέση ομάδων. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην με πιάσει και αρχίζω να γράφω αράδες οπότε τα πράγματα είναι απλά μονά ή δυάδες σε γκρουπάκια R(AB) σε ματς που υποστηρίζουμε το φαβορί και πάμε σε ημίχρονο τελικό. Για να δούμε όμως και δυο παραδείγματα στην πράξη …

 

Παράδειγμα απο την Γαλλία

Παίρνουμε το παιχνίδι της Γαλλίας με την Ν.Κορέα η απόδοση στον άσο είναι 1,80 στο 1-1 ήταν 3,00 στον ΟΠΑΠ ενώ στο Χ-1 4.40, βάζουμε ανάλογα την μίζα μας

 

Α) 1-1 6Χ3 = 18

Β) Χ-1 3Χ4.4 = 13.2

 

Σε αυτές τις δυο περιπτώσεις  έχουμε στην πρώτη περίπτωση κέρδος 9 ευρώ άρα δυο φορές τα λεφτά μας απόδοση 2.00 (η απόδοση ήταν 2 αλλά είχε πέσει στο 1.80 και με βάση το 1.80 είναι και το παράδειγμα μας) αν τώρα έρθει η δεύτερη περίπτωση έχουμε κέρδος 4,20. Εδώ φυσικά πρέπει να παίξουμε και λίγο με το σημείο που πιστεύουμε περισσότερο και ανάλογα να βάλουμε την μίζα μας. Μακροχρόνια παιχνίδια του 1.70 εώς 1.90 αν ποντάρουμε στο 1-1 να παίρνουμε τα χρήματα μας πίσω και να ψάχνουμε το Χ-1 που συνήθως δίνει γύρω στο 4,40 και πάνω τότε θα έχουμε ένα σεβαστό κέρδος.

Θα μου πείτε ωραία όλα αυτά στα μονά αλλά στον ΟΠΑΠ που θέλει τις περισσότερες φορές δυάδες τι κάνουμε; Εκεί πλέον υπάρχει η γκανιότα που μας «τρώει» κάποια χρήματα από το κέρδος αλλά με τα γκρουπάκια πάλι μπορούμε να κάνουμε δουλειά.

Από την στιγμή που θέλουμε από δυο ματς και πάνω πάμε να ζητάμε κυρίως τα Χ-1 που πληρώνουν περισσότερο ενώ με το 1-1 πάμε να πάρουμε τα χρήματα μας πίσω.

 

Στο παράδειγμα μας φυσικά θα χρησιμοποιήσουμε ομάδες από το κουπόνι άρα για ευκολία μόνο κωδικούς, τρία ματς έχω επιλέξει με τις αποδόσεις να είναι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Τα τρία παιχνίδια είναι τα εξής:

 

126 Βικτόρια –Ρόζενμποργκ

127 Ζυρίχη-Σταντάρ Λιέγης

146 Κορίτιμπα Παλμεϊρας


Το δελτίο παίζεται ως εξής

126 (RA) 1-1

126 (RA) X-1

127 (RB) 1-1

127 (RB) X-1

146 (RΓ) 1-1

146 (RΓ) Χ-1

 

Σύστημα 2-3 κοστίζει 6 ευρώ και έχουμε στην μικρότερη ΔΥΑΔΑ απώλεια 3.18 ευρώ ενώ το όφελος αν βγούνε τα τρία μεγαλύτερα είναι  κέρδος καθαρό πάντα 62,62. Σε όλα αυτά μπορούμε να κάνουμε και άλλες παραλλαγές για παράδειγμα ποντάρουμε ΜΟΝΟ τις δυάδες με πολλαπλασιαστή στο 5 (1.5 ευρώ) κανονικά τις τριάδες  και ανεβάζουμε τις δυάδες μας και πάει λέγοντας.

Όπως όλα θέλει υπομονή ενώ ένα παρόμοιο δελτίο με ανατροπές ή 1-Χ 2-Χ βγάζει τρελό κέρδος ενδεικτικά στις ανατροπές με 6 ευρώ μπορούμε να πάρουμε μέχρι 5487.54


Αυτά τα λίγα από μένα και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, σωστό ή λάθος ποτέ δεν μπορείς να πεις … Περιμένω τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας κάτω από το άρθρο όπως και επίσης ένα Like στην κορυφή του άρθρου θα βοηθήσει πολύ να διαδοθεί ο τρόπος αυτός παιχνιδιού.

 

Το πρόβλημα στα γκρουπάκια είναι η γκανιότα καθώς μιλάμε για τρία παιχνίδια ενώ στα μονά πάμε αργά και σταθερά βλέποντας κάθε ματς χωριστά. Στο παράδειγμα χρησιμοποιήσαμε τις μικρότερες αποδόσεις κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να πειραματιστείτε με όλους του υπόλοιπους συνδυασμούς που σαφώς και δίνουν μεγαλύτερο κέρδος.

 

Τέλος επειδή ξέρω ότι θα βρεθούνε πολλοί να πούνε ότι δεν παίζεται έτσι το στοίχημα θα συμφωνήσω μαζί τους αλλά για να γίνει αυτό και να πάμε σε πιο επαγγελματικό τρόπο τότε θα πρέπει να έχουμε μια μεγάλη κάβα από πίσω μας και να παίζουμε το πολύ δυάδα με καλύψεις ή με (0). Το θέμα όμως είναι ότι δεν πρέπει να παρασύρουμε τον κόσμο και να παίζει αυτά που δεν έχει, με 3 και 6 ευρώ δεν παθαίνουμε ζημιά ενώ με ποσά τρελά πρέπει να έχουμε τα άντερα αλλά και την υπομονή να ανταπεξέλθουμε στις «στραβές».

Θα μπορούσαμε να γράψουμε αράδες για τρόπους στοιχήματος αλλά θα βαρεθείτε να διαβάζετε και από την στιγμή που δεν υπάρχει και διάλογος είναι …άτοπο. Θεωρώ ότι ο καθένας μας μπορεί να κρίνει ποιος τρόπος του ταιριάζει.

 

 

Υ.Γ Αν ήθελα να κάνω τον έξυπνο θα μπορουσα να το κάνω συστημα 3-4 που ακόμα και η τριάδα βγάζει κέρδος, θεώρησα πιο τίμιο να πάμε στην μικρότερη περίπτωση alt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *