Κατάθεση ψυχής και αλήθειας

 

Φταίει αυτός που τα άφησε να γίνουν έτσι τα πράγματα(σχεδόν όλοι μας)

 

αλλά κυρίως φταίει αυτός που δεν κάνει τίποτα για να τα διορθώσει.
Φταίνε όλοι όσοι χθες μας αφήσανε να δώσουμε και τον δικό τους αγώνα,όλοι όσοι καθίσανε σπιτάκι τους περιμένοντας από τους μαλάκες της πλατείας να κάνουνε κάτι.
Όσοι προτίμησαν το παρόν από το μέλλον,όσοι έβλεπαν το τέλος της ζωής τους από την τηλεόραση και το ίντερνετ και δεν είχαν την αξιοπρέπεια τουλάχιστον να το ζήσουν.
Από τις οχτώ και δέκα καταλάβαμε ότι το σχέδιο περικύκλωσης και η διάσπαση των δυνάμεων δολοφονίας απέτυχε. Ξέραμε ότι όλοι οι μπάτσοι θα καταλήξουν στο σύνταγμα όπου θα μας αποκλείσουν και θα μας γαμήσουν. Ξέραμε ότι μας προδώσατε και μας αφήσατε μόνους αλλά συνεχίσαμε και παλέψαμε έναν αγώνα στημένο από εχθρούς και φίλους.
Σε αντίθεση με εσάς δεν μας φοβίζουν τα δακρυγόνα,έχουμε riopan για αυτά. Αυτό που μας φοβίζει είναι το αύριο και για το αύριο δεν έχουμε τίποτα παρά μόνο ο ένας τον άλλον και όπως αποδείχτηκε χθες… δεν έχουμε ούτε καν αυτό.

Αύριο λοιπόν μην κατηγορείς τον γαπ τους μπάτσους τους κουκουλοφόρους την δεξιά την αριστερά το μέγκα τον αντ.

Να κατηγορείς τον εαυτό σου.
Εσύ προσωπικά φταις,εσύ και κανένας άλλος.

“Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες:
Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
"ΑΣΚΗΤΙΚΗ" Νίκος Καζαντζάκης

Υσ. Γυρνώντας χθες από το σύνταγμα με τα πνευμόνια μου να καίνε από τους τόνους χημικών που πέσανε,τα μάτια μου στο πάτωμα από το κλάμα και το τσούξιμο και την ψυχολογία μου σε κατάσταση σοκ από την φρικαλεότητα που έζησα,πέρασα μπροστά από καφετέριες τίγκα με νέους και νέες που πίνανε τον φρέντο τους και παίζανε τάβλι κάνοντας χαβαλέ αμέριμνοι.
Μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα των παππούδων,των πατεράδων με τα μικρά παιδιά,των γυναικών που τρώγανε τα χημικά και καθόντουσαν και τότε συνειδητοποίησα ότι όλοι όσοι βρεθήκαμε κάτω είμαστε αυτοί που στην τελική θα επιβιώσουμε γιατί σε αντίθεση με σας το λέει η καρδιά μας και ξέρουμε να παλεύουμε.
Μόλις χαθεί ο αγώνας ενάντια στο κράτος θα αρχίσει ο αγώνας εναντίον του διπλανού, για την δουλειά το ψωμί και την επιβίωση.
Ο κόσμος της πλατείας δεν φοβήθηκε το κράτος τους μπάτσους και ολόκληρο το γαμωσύστημά τους δεν θα φοβηθεί τον διπλανό του,τον τύπο του καναπέ και της καφετέριας.
Άντε γαμηθείτε λοιπόν…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *